Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Microsoft αποδέχεται το τρολάρισμα περί ομοιότητας του Xbox Series X με ψυγείο και στέλνει ένα στην iJustine

    Πρώτα η Microsoft αγκάλιασε το Halo: Infinite Craig meme. Τώρα φαίνεται ότι πραγματικά διασκεδάζουν με τα memes περί ομοιότητας με ψυγείο του Xbox Series X.

     

    large.458i0j.jpg

     

    Η Microsoft δημιούργησε πραγματικά ένα ψυγείο Xbox Series X. Το ψυγείο είναι ένα ακριβές αντίγραφο του νέας γενιάς Xbox Series X, διαθέτει τις ίδιες θύρες εμπρός και πίσω και ένα λογότυπο Xbox που ανάβει όταν είναι συνδεδεμένο. Καθώς ανοίγει η πόρτα, αναπαράγεται και ο ήχος εκκίνησης του Xbox Series X, ενώ στο εσωτερικό επικρατεί ο ίδιος πράσινος φωτισμός που θα υπάρχει και στην κονσόλα.

     

    H συσκευασία μοιάζει με τη θήκη λιανικής της σειράς X  και είναι τόσο μεγάλο που η YouTuber iJustine δεν μπορούσε να κλείσει την πόρτα του γκαράζ. Η Microsoft δημιούργησε τρία αντίγραφα ψυγείου σειράς Χ, μια ωραία διαφημιστική πινελιά για να βοηθήσει στην προώθηση της κονσόλας. Ευχόμαστε να το δούμε και σε πραγματική παραγωγή!

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.