Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Microsoft ετοιμάζει αλλαγές για τα εικονίδια των Windows 10

    Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα εικονίδια των Windows 10 θα αποκτήσουν μια φρέσκια, πολύχρωμη, εμφάνιση στους επόμενους μήνες.

     

    Σε ανάρτηση στο αντίστοιχο blog, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα εικονίδια του δημοφιλέστερου λειτουργικού για desktop θα εξελιχθούν σε κάτι νέο και φρέσκο. Η Microsoft έχει ξεκινήσει τον επανασχεδιασμό με τις ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως το "Ξυπνητήρι", το "Ρολόι", την "Αριθμομηχανή", το "Ηλ. Ταχυδρομείο" και το "Ημερολόγιο". Η προσπάθεια πίσω από τον νέο σχεδιασμό είναι να επέλθει ένα νέο επίπεδο συνέπειας και σύνδεσης ανάμεσα σε όλα τα εικονίδια των Windows 10.

     

    Οι πρώτες εφαρμογές που θα δεχτούν την ανανέωση θα είναι το "Ημερολόγιο" και το "Ηλ. Ταχυδρομείο". Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Windows Insiders, μέσω του Microsoft Store. Οι χρήστες των Windows 10 μπορούν να αναμένουν την αλλαγή εμφάνισης των υπόλοιπων εικονιδίων στην πορεία των επόμενων μηνών. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ

     

    LW3bcoeR0kHxy4E6.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.