Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Microsoft κάνει διαθέσιμα τα Windows 7 ISOs για όσους έχουν νόμιμη άδεια

    Παλαιότερα αυτά τα αρχεία ήταν διαθέσιμα από τους servers Digital River αλλά τα links δεν δουλεύουν πια. Τώρα η Microsoft έχει το Software Recovery Center από όπου μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν. Φυσικά αυτό δεν είναι πειρατεία αφού χρειάζεστε μία νόμιμη άδεια για να τα ενεργοποιήσετε. Αν αγοράσατε τα Windows 7 από κάποιο κατάστημα τότε μπορείτε να εισάγετε το κλειδί που βρίσκεται στη συσκευασία.

     

    Αν δεν το βρίσκετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα σαν το Magical Jelly Bean KeyFinder για να βρείτε το κλειδί της τρέχουσας εγκατάστασης των Windows 7. Μόλις επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του κλειδιού, μπορείτε να τα κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Windows 7 USB Download Tool για να τα βάλετε σε ένα USB drive.

     

    Αν όμως ο υπολογιστής σας είχε προεγκατεστημένα τα Windows 7 το κλειδί τους δεν θα δουλέψει σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δανειστείτε ένα DVD εγκατάστασης από κάποιον και να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας όταν σας ζητηθεί. Όσοι έχουν τα Windows 8.1 μπορούν να κατεβάσουν τα αρχεία ISO με το αντίστοιχο εργαλείο της Microsoft που μπορούνε να βρούνε σε αυτή την ιστοσελίδα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.