Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Noctua είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα δημοφιλή προϊόντα της σε μαύρο χρώμα

    Σε όσους επιθυμούν τις επιδόσεις των προϊόντων ψύξης της Noctua, αλλά δεν τους αρέσει η χρωματική παλέτα της Noctua (καφέ, μπεζ και ασημί) τα νέα είναι ευχάριστα. Η εταιρεία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη σειρά Chromax που θα αποτελείται από cpu coolers και ανεμιστήρες με τις γνωστές επιδόσεις της Noctua αλλά σε μαύρο χρώμα!

     

    2.jpg

     

    3.jpg

     

    Η Noctua μόλις δημοσίευσε φωτογραφίες "teaser" των νέων προϊόντων της σειράς Chromax που περιλαμβάνει μαύρες εκδόσεις των γνωστών NH-D15, NH-U12S και NH-L9i coolers, καθώς και των NF-A20, NF-A9, NF-A9x14 και NF-A8 fans, όλα προγραμματισμένα για κυκλοφορία εντός του 4ου τριμήνου του 2019.

     

    4.jpeg  5.jpeg

     

     

    Τα mounting kits για τις ψύκτρες θα είναι επίσης μαύρα και, σύμφωνα με τη Noctua, οι επιδόσεις τους θα είναι εντός του +/- 1C σε σχέση με τις υφιστάμενες ψύκτρες. Άγνωστη παραμένει και η τιμολόγηση.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.