Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Nvidia ανακοινώνει την πραγματοποίηση ψηφιακής εκδήλωσης "GeForce RTX: Game On", όπου αναμένονται παρουσιάσεις νέων καρτών και προϊόντων (LIVE)

    Η NVIDIA στο κανάλι της στο YouTube ανακοίνωσε την ψηφιακή εκδήλωση "GeForce RTX: Game On", η οποία ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου 2021 στις 09:00 PST (12:00 Ανατολική). Η εταιρεία δεν ανέλυσε ποια είναι η ατζέντα για την εκδήλωση, αλλά προβλέπουμε ότι θα μπορούσε να ανακοινώσει αρκετά νέα SKUs GeForce RTX 30-series, συμπεριλαμβανομένων της οικογένειας RTX 30-σειράς Mobile GPU που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με ένα κύμα νέων φορητών υπολογιστών για παιχνίδια. Πιθανές είναι και οι ανακοινώσεις προσθηκών στην οικογένεια καρτών γραφικών γραφικών RTX 30-series, όπως η φημολογούμενη RTX 3060 (όχι Ti) και πιθανώς ακόμη περισσότερο παιχνίδια AAA που θα αξιοποιούν τις τεχνολογίες βελτίωσης απόδοσης σε πραγματικό χρόνο RTX και DLSS.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.