Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Nvidia ενδιαφέρεται να αγοράσει την ARM από τη SoftBank

    Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα είδηση σχετική με θέματα τεχνολογίας την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ότι η γιαπωνέζικη SoftBank σκέφτεται την πώληση της ARM, ενός από τα πιο περιζήτητα κομμάτια πνευματικής ιδιοκτησίας της εποχής μας. Φαίνεται ότι αυτή η είδηση κέντρισε το ενδιαφέρον της Nvidia. Η Νvidia πρόσφατα ξεπέρασε την Intel σε χρηματιστηριακή αξία και έχει τους πόρους να πραγματοποιήσει κάτι που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη τεχνολογική εξαγορά της ιστορίας. 

     

    Όταν αποκτήθηκε από τη SoftBank, η ARM Holdings κοστολογήθηκε 32 δισ. δολάρια και θεωρείται ότι η τρέχουσα αξία της ARM είναι πολύ μεγαλύτερη. Η Nvidia είναι κάτοχος ήδη άδειας ARM και σε συνέχεια της απόκτησης της Mellanox, δείχνει τις προθέσεις της να αυξήσει και άλλο την παρουσία της στην αγορά των datacenters.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.