Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Puget Systems αναφέρει ότι οι πωλήσεις AMD επεξεργαστών ξεπέρασαν τις αντίστοιχες των Intel

    Ιστορικά, οι κατασκευαστές συστημάτων ήταν πολύ καλοί δείκτες της κατάστασης της αγοράς και της ζήτησης για τους νεότερους διαθέσιμους επεξεργαστές. Μια ενδιαφέρουσα αναφορά σχετική με το θέμα αυτό προέρχεται από την Puget Systems, έναν κατασκευαστή συστημάτων επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών για οποιαδήποτε εργασία απαιτείται. Έχοντας συμμετάσχει στην αγορά κατασκευής υπολογιστών για 21 χρόνια, η εταιρεία μπόρεσε να παρατηρήσει κάποιες τάσεις αναλύοντας τις παραγγελίες της. Σήμερα, έχουμε την έκθεση που δείχνει πόσο διακυμάνθηκε η αγορά CPU και πώς έχουν μετατοπιστεί οι κυρίαρχες δυνάμεις. Οι δύο βασικοί παίκτες, η AMD και η Intel, είναι παρόντες για πολλά χρόνια και τώρα βλέπουμε τις τελευταίες τάσεις στην καταναλωτική αγορά:

     

    large.72i0KbnNZMZMD3V8.jpg

     

    Το 2015, η Puget Systems αφαίρεσε σιωπηρά τους AMD επεξεργαστές από τις προσφορές τους, λόγω της πολύ χαμηλής ζήτησης που η εταιρεία είχε για αυτούς. Οι πωλήσεις των επεξεργαστών AMD αντιπροσώπευαν ένα μονοψήφιο ποσοστό του συνόλου των πωλήσεων και κανείς δεν ενδιαφερόταν για τέτοια συστήματα. Με την παρουσίαση της γενιάς Ryzen, η Puget Systems επανέφερε τους επεξεργαστές AMD πίσω στις προσφορές της. Καθώς η εταιρεία αναλύει τις πωλήσεις επεξεργαστών της, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, επί του παρόντος, οι επεξεργαστές AMD αντιπροσωπεύουν πάνω από το 50% των συνολικών πωλήσεων CPU. Αυτό σηματοδοτεί μια σπουδαία επιστροφή για την AMD, καθώς οι επεξεργαστές της τελευταίας γενιάς Ryzen 5000 έχουν κατακτήσει την κορυφή των επιδόσεων και η ζήτηση των καταναλωτών δείχνει την ανάγκη για νέους επεξεργαστές υψηλής απόδοσης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.