Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    H Razer παρουσιάζει laptop με τρεις οθόνες

     

    Πριν από λίγους μήνες, μια εκστρατεία που ξεκίνησε στο Kickstarter ήθελε να δώσει τη δυνατότητα να έχουμε τρεις οθόνες σε ένα φορητό υπολογιστή. Η Razer είχε παρόμοια ιδέα, καθώς είχε μόλις παρουσιάσει ένα φορητό υπολογιστή gaming, που έρχεται με τρεις ενσωματωμένες οθόνες και ονομάζεται Project Valerie.

     

    To laptop της Razer έχει έναν αυτόματο μηχανισμό ανάπτυξης και είναι το "παγκοσμίως πρώτο σχέδιο για φορητό υπολογιστή με τρεις οθόνες για gaming". Ο φορητός υπολογιστής πακετάρει τρεις 17,3-ιντσών οθόνες 4K IGZO με G-Sync και 180 NVIDIA Surround View υποστήριξη. Επίσης, διαθέτει Ultra-Low-Profile μηχανικούς διακόπτες της Razer, Razer Chroma, για τα μόνιτορ, πληκτρολόγιο και trackpad.

     

    Δεδομένου ότι αυτό είναι ακόμα στο πρώιμο στάδιο της ιδέας, θα πάρει κάποιο χρόνο πριν από την εισαγωγή της συσκευής στην αγορά, αλλά μην περιμένετε να είναι φθηνή.

     

    32894-4b7de107-333-250.jpg32894-7040f896-333-250.jpg32894-fd6bb5db-600-450.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.