Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Samsung ανακοίνωσε το All-in-One Windows 10 PC

    Η Samsung ανάμεσα στην πληθώρα των συσκευών που παρουσίασε στη φετινή CES, ανακοίνωσε μέσω προωθητικών  videos στο YouTube, το νέο All-in-One PC το οποίο διαθέτει  Full HD οθόνη 24" με ή χωρίς δυνατότητα αφής.

     

    maxresdefault.jpg

     

    Σύμφωνα με τα videos το μοντέλο με την οθόνη αφής υποστηρίζει το Windows Hello για την είσοδο στα Windows 10, ένα χαρακτηριστικό που λείπει στο απλό μοντέλο χωρίς αφή. Εσωτερικά θα έχει έναν επεξεργαστή 7ης γενιάς Kaby Lake Intel Core i5-7400T, 8GB ή 16GB μνήμη RAM και σκληρό δίσκο 1TB στις 5400 στροφές.

     

     

    Σύμφωνα με την εταιρία η μνήμη RAM και ο σκληρός δίσκος θα μπορούν να αναβαθμιστούν. To All-in-One συνοδεύεται από ένα πλήρες ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Όλες οι θύρες συμπεριλαμβανομένης και αυτής του αναγνώστη καρτών SD βρίσκονται στο πίσω μέρος.
     

    Ίσως το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του All-in-One είναι το ενσωματωμένο ηχείο, στο οποίο στηρίζεται η οθόνη, ένα sound bar το οποίο διαθέτει δύο ηχεία ισχύος 10W. Η Samsung δήλωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν να αναπαράγουν μουσική στο ηχείο αυτό μέσω Bluetooth ακόμα και αν το PC είναι κλειστό. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τιμές και διαθεσιμότητα.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.