Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H SanDisk ανακοινώνει τη οικονομική σειρά SSD Z400s

    Αυτή η σειρά SSD είναι μια σημαντική κυκλοφορία από την Sandisk καθώς η εταιρία υπόσχεται ότι η τιμές τους θα είναι στα ίδια επίπεδα με τους μηχανικούς δίσκους ενώ παράλληλα θα προσφέρουν καλύτερη απόδοση, σταθερότητα και χαμηλότερη κατανάλωση. Αν αυτός ο ισχυρισμός είναι αληθής, τότε ουσιαστικά θα μηδενίσει τη διαφορά τιμής μεταξύ των μηχανικών σκληρών δίσκων και των SSD που ήδη έχει μικρύνει σημαντικά τα τελευταία χρόνια

     

    Λόγω της ποικιλίας των μοντέλων σε χωρητικότητες και υλοποιήσεις και του μικρού βάρους και όγκου, οι κατασκευαστές μπορούν να ενσωματώσουν τον νέο SSD Z400s σε μικρότερα laptops με μικρότερο κόστος. Η Sandisk αναφέρει ότι οι SanDisk Z400s SSD θα επιτρέψουν στους κατασκευαστές PC να παρουσιάσουν προϊόντα που είναι πέντε φορές πιο αξιόπιστα και είκοσι φορές πιο γρήγορα από αυτά με τους παραδοσιακούς δίσκους, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερες επιστροφές, λιγότερο κόστος απόκτησης και μεγαλύτερο ποσοστό ικανοποίησης του πελάτη.

     

    Η νέα σειρά Z400s είναι σχεδιασμένη για μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία και μπορούν να αντέξουν 1.7 εκατομμύρια ώρες συνεχούς λειτουργίας, έχοντας μεγάλη σταθερότητα κατά την αυξημένη χρήση. Είναι διαθέσιμα σε πολλά μοντέλα και με χωρητικότητες που ξεκινούν από 32GB ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις διαφόρων εφαρμογών όπως :

     

    Ψηφιακή σήμανση : Η αύξηση της ανάλυσης μεγάλων όγκου δεδομένων οδηγεί στην ανάγκη της ψηφιακής σήμανσης σε εφαρμογές όπως οι μεταφορές, η διαφήμιση και η λιανική αγορά. Η σειρά Z400s προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογίες στην αποθήκευση και εξασφαλίζει ότι οι κατασκευαστές συστημάτων ψηφιακής σήμανσης μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα προϊόντα τους θα παρέχουν πολύτιμη και άμεση πληροφόρηση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

     

    Σημεία πώλησης : Έρευνες έδειξαν ότι πελάτες μετά από 2.5 λεπτά αναμονής σε ουρά για κάποια αγορά αρχίζουν και εκνευρίζονται όταν δεν υπάρχει κινητικότητα και ένας στους τρεις εγκαταλείπει τη σειρά του μετά από πέντε λεπτά. Οι νέοι SSD εξασφαλίζουν απόδοση και αξιοπιστία σε καταστήματα, νοσοκομεία, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις που χρειάζονται μία υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών

     

    Συστήματα ασφαλείας : Η σειρά Z400s παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε εφαρμογές καταγραφής εικόνας όπου απαιτείται στιβαρότητα, αντοχή και υψηλή απόδοση ενώ παράλληλα οι απαιτείται απόδοσή στις συχνές διαγραφές δεδομένων αλλά και συνεχή λειτουργία όλο το εικοσιτετράωρο ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος όπως για παράδειγμα σε αίθουσες δικαστηρίων, κυβερνητικά κτήρια, νοσοκομεία και εμπορικά κέντρα.

     

    Η σειρά SanDisk Z400s θα κυκλοφορήσει σε mSATA, 2.5” SATA και M.2 (2242 και 2280), και σε χωρητικότητες των 32GB, 64GB, 128GB και 256GB.

     

    Z400 family2

     


    Screenshot (1)

     

    Z400s2

     

    Z400s1


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.