Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Seagate ανακοίνωσε τον νέο της SSD χωρητικότητας 60TB

    Οι SSD έχουν γνωρίσει μεγάλη αποδοχή στο ευρύ κοινό λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που επιτυγχάνουν, αλλά όταν πρόκειται για δίσκους μεγάλων χωρητικοτήτων εκεί τα πράγματα αλλάζουν λόγω του αυξημένου κόστους. Έτσι οι χρήστες συνήθως χρησιμοποιούν έναν SSD για το λειτουργικό τους σύστημα και τα προγράμματά τους και ένα ή περισσότερους μηχανικούς δίσκους ως αποθηκευτικό χώρο.


    Η Seagate έρχεται να ανεβάσει τον πήχη, στις χωρητικότητες των SSD, ανακοινώνοντας στο Flash Memory Summit στη Santa Clara της California. έναν SSD χωρητικότητας 60TB, σε ένα drive 3.5" o οποίος υπόσχεται υψηλές επιδόσεις  και χαμηλή κατανάλωση, χάρις την τεχνολογία NAND της Micron που χρησιμοποιεί.

     

    1470809694-seagate-60tb-ssd-story.jpg

     

    Δυστυχώς η συσκευή αυτή όπως είναι φυσικό δεν απευθύνεται σε  απλούς χρήστες αλλά εταιρίες και επιχειρήσεις καθώς και εταιρίες που ειδικεύονται στην αποθήκευση δεδομένων. Οι δίσκοι αυτοί αναμένεται να φτάνουν σε ταχύτητες σειριακής ανάγνωσης τα 1,500 MB/s και τα 1,000 MB/s στη σειριακή εγγραφή ενώ θα φτάνουν τα 150,000 ( Sustained 4KB QD32)  Random Read (IOPS). 

     

    Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες ή τιμές για αυτούς τους SSD, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι πρόσφατα ένας SSD της Samsung με χωρητικότητα 16TB  εμφανίστηκε σε κατάστημα με τιμή πάνω από τα 10,000 δολάρια, μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο δίσκος αυτός θα είναι πανάκριβος. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε προς το τέλος του έτους. αφού η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει από το 2017.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.