Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H season 5 του Call of Duty: Warzone ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα με μεγάλες αλλαγές

    Οι Activision και Infinity Ward έχουν σίγουρα στα χέρια τους ένα χρυσωρυχείο που ακούει στο όνομα "Call of Duty: Warzone", ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια Battle Royale της εποχής μας.

     

    Στη season 5, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Ολόκληρος ο χάρτης της φανταστικής πόλης Verdansk μπορεί να αλλάξει. Ενδεχομένως να χτυπηθεί από πυρηνικά, να πλημμυρίσει, να υποστεί εισβολή από εξωγήινους, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα σχέδια των κατασκευαστών του παιχνιδιού και ίσως αυτό είναι που εξάπτει τη φαντασία.

     

     

    Στον επίσημο λογαριασμό του CoD στο twitter μπορούμε να διαβάσουμε για ψήγματα πληροφοριών για μια νέα φατρία στο παιχνίδι την "εταιρεία της σκιάς" (shadow company). Η Activision ήδη έχει έναν ιστότοπο αφιερωμένο στην είσοδο της "shadow company" στο παιχνίδι

     

     

    Τέλος, πριν μερικές μέρες στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο twitter οι παίκτες ερωτήθηκαν για το όνομα προτίμησης για το στάδιο και οι απαντήσεις που ακολούθησαν ήταν χιλιάδες...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.