Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Sennheiser πούλησε το τμήμα καταναλωτικών προϊόντων ήχου υψηλής πιστότητας στην εταιρεία ακουστικών βαρηκοΐας Sonova

    Μόλις πριν από λίγους μήνες, η Sennheiser ανακοίνωσε ότι ψάχνει κάποιον να αγοράσει την επιχείρηση καταναλωτικών προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών ακουστικών της. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρεθεί αγοραστής, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η Sonova, μια ελβετική εταιρεία ακουστικών βαρηκοΐας, θα αναλάβει τα ηνία του τμήματος.

     

    Η συμφωνία ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ (243 εκατομμύρια δολάρια) δίνει στη Sonova την ιδιοκτησία της μάρκας Sennheiser και της σειράς προϊόντων, με την ολοκλήρωση της μεταφοράς μέχρι το τέλος του 2021. Η Sennheiser θα χρησιμοποιήσει αυτήν την ευκαιρία για να επικεντρωθεί κυρίως στα επαγγελματικά προϊόντα.

     

    Ωστόσο, είναι απίθανο να δείτε ένα Sonova HD 800 S να αντικαθιστά τη ναυαρχίδα Sennheiser HD 800 S στα ράφια των καταστημάτων. Η συμφωνία περιλαμβάνει μια άδεια για μελλοντική χρήση της επωνυμίας Sennheiser. Επομένως η επωνυμία Sennheiser είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει ως το πρόσωπο των καταναλωτικών ακουστικών που θα παραχθούν στο μέλλον.

     

    Επιπλέον, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν για μια ρήτρα μόνιμης συνεργασίας ως μέρος της συμφωνίας. Το τι σημαίνει αυτό για το σχεδιασμό μελλοντικών προϊόντων είναι ασαφές, αλλά όλοι ευχόμαστε η Sonova να καταφέρει να διατηρήσει την ποιότητα στην οποία μας έχει συνηθίσει η Sennheiser. Το όνομα Sennheiser στην αγορά ακουστικών υψηλής πιστότητας είναι καταξιωμένο με την επί σειρά ετών σταθερή προσφορά προϊόντων υψηλής απόδοσης και θα είναι κρίμα να μην υπάρξει συνέχεια.

     

    Η Sennheiser απασχολεί επίσης περίπου 600 άτομα στο τμήμα καταναλωτών της. Η πλήρης μεταφορά λειτουργιών αποτελεί μέρος της συμφωνίας, επομένως όλοι αυτοί οι υπάλληλοι θα κάνουν τη μετάβαση στη Sonova.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.