Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Sony αποσύρει το Cyberpunk 2077 από το Playstation Store

    Η Sony Interactive Entertainment (SIE) "πάτησε το κουμπί" τελικά, αποσύροντας το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store και προσφέροντας πλήρη επιστροφή χρημάτων σε όποιον το επιθυμεί. Φαίνεται ότι η κίνηση επηρεάζει τη διαθεσιμότητα του Cyberpunk 2077 για όλους τους παίκτες του PlayStation, και όχι μόνο στις κονσόλες παλαιότερης γενιάς όπως το PlayStation 4. "Η SIE (Sony Interactive Entertainment) προσπαθεί να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, επομένως θα αρχίσουμε να προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους παίκτες που έχουν αγοράσει το Cyberpunk 2077 μέσω του PlayStation Store. Η SIE θα αφαιρέσει επίσης το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store μέχρι νεωτέρας" αναφέρει η δήλωση της εταιρείας.

     

    Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, απλώς συνδεθείτε στη σελίδα αξιώσεων επιστροφής χρημάτων με το PlayStation ID σας. Μόλις η SIE επαληθεύσει ότι αγοράσατε το αντίγραφο του Cyberpunk 2077 μέσω του PlayStation Store, έχετε την επιλογή να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, η οποία καταργεί το παιχνίδι από τη βιβλιοθήκη σας και επεξεργάζεται την επιστροφή χρημάτων στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας. Η κίνηση αυτή της Sony έρχεται μετά την τεράστια κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους χρήστες κονσολών, ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες παιχνιδομηχανών παλαιότερης γενιάς όπως το PS4 και το Xbox One, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι έχει πλήθος σοβαρών σφαλμάτων και δεν φαίνεται τόσο καλό όσο στις διαφημίσεις του. Η CD Projekt Red παραδέχτηκε ότι δεν έδειξε στους παίκτες πώς τρέχει το Cyberpunk 2077 σε παλαιότερες κονσόλες. και προσέφερε πλήρη επιστροφή χρημάτων.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.