Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Sony εξαγοράζει το τμήμα αισθητήρων της Toshiba έναντι 155 εκατομμυρίων δολαρίων

    Η εξαγορά αυτή θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2016 και οι εγκαταστάσεις θα ενσωματωθούν στη νεοσύστατη Sony Semiconductor Corporation, μια θυγατρική της Sony η οποία έχει ως κύριο αντικείμενο τη παραγωγή αισθητήρων για φωτογραφικές μηχανές, αν και το εργοστάσιο της Toshiba κατασκεύαζε παράλληλα και ελεγκτές για μνήμες.

     

    Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η Sony συνεχίζει να δίνει βάρος έναν από τους τομείς στους οποίους είναι ακόμα κερδοφόρα. Η Sony όχι μόνο είναι επιτυχημένη στην αγορά αισθητήρων για high-end φωτογραφικές μηχανές αλλά μέσω του τμήματος παραγωγής φωτογραφικών εξαρτημάτων για κινητά τηλέφωνα, έχει βρει έναν αξιόπιστο τρόπο να εκμεταλλευτεί επικερδώς την άνθιση των smartphones.

     

    Μεγάλες εταιρίες όπως η Apple, η Google και η Xiaomi χρησιμοποιούν σε κάποια από τα προϊόντα τους, αισθητήρες από την Sony δίνοντας έτσι στην Sony μία βάση στην αγορά των smartphones, ακόμα κι αν τα δικά της τηλέφωνα δεν πάνε και τόσο καλά.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.