Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Sony πούλησε 3,4 εκατομμύρια PS5 τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της παιχνιδομηχανής και στοχεύει σε 18 εκατομμύρια ακόμα το 2021

    Η Sony έχει πουλήσει 3,4 εκατομμύρια μονάδες PlayStation 5 τις τέσσερις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της παιχνιδομηχανής νέας γενιάς. Αυτός ο αριθμός πωλήσεων καθιστά το PS5 την πιο επιτυχημένη εμπορικά κονσόλα, σε σχέση με τα PS4, Xbox One και Nintendo Switch, για τις πωλήσεις του πρώτου μήνα. Το Xbox Series X/S από τη Microsoft εκτιμάται ότι έχει πουλήσει λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια μονάδες. Ένας από τους βασικούς λόγους για το προβάδισμα αυτό της Sony στις αποστολές είναι ότι η έναρξη της παραγωγής έγινε νωρίτερα, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερες μονάδες για διάθεση. Η Sony στοχεύει στα 16,8 - 18 εκατομμύρια αποστολές PlayStation 5 το 2021, ώστε να συνεχιστεί το ρεκόρ πωλήσεων για τη νέα κονσόλα και τελικά να επικρατήσει του ανταγωνισμού.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.