Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Team Group κυκλοφορεί το USB Drive M151 για κινητές συσκευές

    Σχεδιασμένο με μια μινιμαλιστική άποψη, το M151 είναι το OTG USB flash drive της Team Mobile του οποίου το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε ένα γκρίζο μεταλλικό χρώμα και το καπάκι του είναι κλασσικό μαύρο χρώμα με χρυσά γράμματα.

     


    Teamgorup UFD M151  2

    Teamgorup UFD M151  3

     


    Το M151 διαθέτει διασύνδεση Micro USB αλλά και την κλασσική USB 2.0. Τα αρχεία πολυμέσων στις συσκευές Android μπορούν να αποθηκευτούν στο M151 μέσω της διασύνδεσης Micro USB ενώ ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί και τα αρχεία που ήδη υπάρχουν στο M151 από την συσκευή του. Μέσω της διασύνδεσης USB 2.0 το Μ151 μπορεί να συνδεθεί με μια πληθώρα άλλων συσκευών όπως επιτραπέζιοι υπολογιστές, laptops, tablets αλλά και smartphones. Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων είναι 480Mbps πιο γρήγορη από το Wi-Fi και το Bluetooth. Έτσι μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία χωρίς τη δέσμευση των ασύρματων δικτύων χωρίς κανένα περιορισμό και κόστος.

     

    Το νέο M151 είναι πολύ μικρό και ζυγίζει μόλις 2.1g. Είναι εύκολο στη μεταφορά του και μπορεί να δεχθεί λουράκι που να ταιριάζει με το στυλ του ιδιοκτήτη αλλά και να αποτρέπει την απώλεια του. Θα είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες των 8GB, 16GB και 32GB.

     


    specs


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.