Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Thermalright αναβιώνει την True Spirit 90M ψύκτρα

    H Thermalright ανανέωσε την πολύ γνωστή, από το 2013, ψύκτρα True Spirit 90M Rev A παρουσιάζοντας τον διάδοχό της, True Spirit 90M Rev B. Η νέα έκδοση διαθέτει 6 heat pipes πάχους 6mm αντί για τρία της παλαιότερης έκδοσης. H στοίβα των αλουμινένιων πτερυγίων (fins) της ψύκτρας έχουν σχεδιαστικά μετακινηθεί προς τα αριστερά και προς τα πάνω, ώστε να δημιουργήσουν περισσότερο χώρο για την περιοχή όπου τοποθετείται η μνήμη RAM και το M.2 slot κοντά στον επεξεργαστή. Το χρώμα του ανεμιστήρα έχει επίσης τροποποιηθεί, ενώ υποστηρίζονται όλα τα μοντέρνα socket όπως το AM4.

     

    H χωρητικότητα θερμικού φορτίου δεν έχει αλλάξει και παραμένει στα 120W. Οι διαστάσεις της Rev B είναι 102mm x 50mm x 125mm (WxDxH) και ζυγίζει 365g, είναι δηλαδή 22g ελαφρύτερη από την Rev A. Ο ανεμιστήρας συνδέεται μέσω 4-pin PWM και περιστρέφεται μεταξύ 800 και 2.000 στροφών ανά λεπτό, πετυχαίνοντας ροή αέρα 39.36 CFM με μετρήσιμο θόρυβο 27 dBA. Η τιμή της ψύκτρας αναμένεται να διαμορφωθεί στα 29 δολάρια.

     

    5.jpg

     

    6.jpg

     

    7.jpg

     

    8.jpg

     

     

     

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.