Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H WD αποκαλύπτει τη νέα σειρά gaming μέσων αποθήκευσης WD_BLACK

    H Western Digital αποκάλυψε μια πλήρη σειρά αποθηκευτικών μέσων υψηλών επιδόσεων και αντοχής που απευθύνονται σε PC και console gamers. Το νέο όνομα αυτής της σειράς προϊόντων είναι WD_BLACK και αποτελεί μια προσπάθεια της Western Digital για ένα νέο brand που θα διευρύνει τα όρια των μέχρι τώρα γνωστών εσωτερικών δίσκων HDD "black", με υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη εγγύηση σε σχέση με τους υπόλοιπους HDD της εταιρείας. 

     

    large.wezYcmE5ozFz8AWx.jpg   large.lVS57k2o5NBlb50x.jpg

     

    large.D4pFnec2JW9TeUHT.jpg   large.4KPxrcqd2pPICg6B.jpg 

     

    Τα προϊόντα της σειράς WD_BLACK αποτελούνται από:

    • WD_BLACK P10 portable hard drive
    • WD_BLACK D10 external desktop hard drive
    • WD_BLACK P50 portable SSD
    • Xbox One variants of the P10 and D10

     

    Ο WD_BLACK P10 είναι φορητός δίσκος μεγέθους τσέπης και συνοδεύεται από ένα USB 3.1 καλώδιο για μεταφορά δεδομένων αλλά και παροχή ρεύματος. Διατίθεται με αποθηκευτικό χώρο 2ΤΒ, 4ΤΒ και 5ΤΒ. Η εκδοχή XBOX του δίσκου περιλαμβάνει συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate διάρκειας 2 μηνών.

     

    Ο WD_BLACK D10 προορίζεται για το desktop pc και συνδέεται μέσω USB 3.1, αλλά χρησιμοποιεί εξωτερικό τροφοδοτικό για την παροχή ρεύματος. Διαθέτει επίσης USB type-A θύρες που παρέχουν ρεύμα, ώστε να είναι δυνατή η φόρτιση ασύρματων gaming περιφερειακών, κινητού τηλεφώνου κτλ.  Η βασική εκδοχή του D10 έχει χωρητικότητα 8ΤΒ, ενώ η XBOX έκδοση του D10 φθάνει στα 12ΤΒ και συνοδεύεται από τρίμηνη συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate.

     

    Τέλος, ο WD_BLACK P50 είναι ένας φορητός SSD NVMe που μπορεί να πετύχει σειριακή μεταφορά δεδομένων μέχρι 2000 MB/sec αξιοποιώντας τη διεπαφή USB 3.2 Gen 2x2 (20 Gbps). Τροφοδοτείται από το USB καλώδιο με το οποίο συνδέεται στον υπολογιστή και δεν χρειάζεται εξωτερική παροχή ρεύματος. Έρχεται σε χωρητικότητες 500 GB, 1 TB και 2 TB.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.