Jump to content



  • yanni
    yanni

    H ZTE ανακοίνωσε μια νέα λύση για τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

    Η ΖΤΕ ήταν μία από τις μεγάλες εταιρίες που συμμετείχαν στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου και παρουσίασε μια ολοκληρωμένη, έξυπνη λύση παρακολούθησης και διαχείρισης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, για τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας.

     

    Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

     

    Η ΖΤΕ ανακοίνωσε μια νέα λύση για τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

    Η ΖΤΕ παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη, έξυπνη λύση παρακολούθησης και διαχείρισης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας


    Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 – Η εταιρεία τεχνολογίας ΖΤΕ, στο πλαίσιο της συμμέτοχής της, στην 82η Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία μια καινοτόμα λύση παρακολούθησης και διαχείρισης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκαν στο Εθνικό Κινεζικό Περίπτερο όλα τα επιτεύγματα της Κίνας κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών στις περιοχές της υψηλής τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, του πολιτισμού και του τουρισμού.

     

    Με το ρόλο της βιομηχανίας ηλεκτρικής ενέργειας να γίνεται ολοένα κα πιο κρίσιμος στις σύγχρονες οικονομίες, τα θέματα της ορθής διαχείρισης των συστημάτων (παραγωγή, μεταφορά, διανομή) έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η λύση της ΖΤΕ, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, προσφέρει κεντρική διαχείριση και εκ του μακρόθεν παρακολούθηση, υποστηρίζει την αποτελεσματική λειτουργία των σταθμών, ενώ επιτρέπει και τη διασύνδεση πολλών και ετερογενών συστημάτων.

     

    Σε ότι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η έξυπνη λύση της ΖΤΕ ολοκληρώνει τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας και τα συστήματα πυρανίχνευσης με τα συστήματα ελέγχου της πρόσβασης σε κτίρια και εγκαταστάσεις. Με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων ανάλυσης και με την αξιοποίηση του ενιαίου χαρακτήρα της πλατφόρμας παρακολούθησης, ελέγχου και διαχείρισης, καθίσταται εφικτή η λειτουργία των συστημάτων χωρίς φυσική παρουσία. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η δημιουργία έξυπνων και αξιόπιστων δικτύων μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

     

    Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ΖΤΕ ήταν παρόντες και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη λύση αυτή σε στελέχη ελληνικών εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και να συζητήσουν μαζί τους για τα ιδιαίτερα θέματα, τα οποία απασχολούν την ελληνική βιομηχανία παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Πρωταρχικός στόχος της ΖΤΕ παραμένει η ανάπτυξη τεχνολογιών και ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες βοηθούν τη βιομηχανία να βελτιώσει την ποιότητα της συντήρησης των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, να επιτύχει την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να εγγυηθεί την ασφαλή παραγωγή και διάθεση ενέργειας.

     

    ZTE ΔΕΘ 2017 01.jpg

    Την επίδειξη του συστήματος πραγματοποιεί ο κύριος Γιώργος Αγγελής: Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΖΤΕ Greece-Cyprus-Israel.

     

    ZTE ΔΕΘ 2017 02.jpg

    Ονόματα από αριστερά στα δεξιά για λεζάντα:
    Γιώργος Αγγελής: Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΖΤΕ Greece-Cyprus-Israel
    Chao Deng: Διευθύνων Σύμβουλος ZTE Greece-Cyprus-Israel
    Νίκος Παππάς: Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης
    Παναγιώτης Σκούτας: Διευθυντής Γραφείου Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης
    Γιώργος Τσακογιάννης: Διευθυντής Πωλήσεων G & E ZTE Greece-Cyprus-Israel

     

    ZTE ΔΕΘ 2017 03.jpg

    ZTE ΔΕΘ 2017 04.jpg

    Το εντυπωσιακό περίπτερο της ΖΤΕ


     

    Σχετικά με τη ΖΤΕ:

    Η ΖΤΕ Corporation, παγκόσμιος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λύσεων δικτύων, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη λίστα προϊόντων που καλύπτουν κάθε κλάδο στις τηλεπικοινωνίες, μεταξύ αυτών ασύρματες επικοινωνίες, επικοινωνίες πρόσβαση και κομιστή, VAS, τερματικά και επαγγελματικές υπηρεσίες.

     

    Η εταιρεία παρέχει καινοτόμα και κατά παραγγελία προϊόντα και υπηρεσίες σε πάνω από 500 φορείς σε περισσότερες από 140 χώρες, συνεισφέροντας στο να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς εξελισσόμενες και αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών τους.

     

    Η ΖΤΕ επενδύει το 10% των ετήσιων εσόδων της, στους τομείς της έρευνας και ανάπτυξης και κατέχει ηγετική θέση σε διάφορους διεθνής οργανισμούς που αναπτύσσουν τα παγκόσμια πρότυπα τηλεπικοινωνιών. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει 20 υπερσύγχρονα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ασία, Νότια Αμερική και Ευρώπη. Με πάνω από 30,086 εργαζομένους επαγγελματίες ερευνητές που ασχολούνται με την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς τεχνολογιών συμπεριλαμβανομένης της 5G, the Internet of Things, NFV, SDN, Cloud Computing and Big Data. Η ZTE έχει καταθέσει αιτήσεις για πάνω από 68,000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, με πάνω από 28,000 από αυτά να χορηγηθεί. Από το 2010, η ZTE έχει καταταχθεί ανάμεσα στις 3 παγκόσμια κορυφαίες για αιτήσεις ευρεσιτεχνίας από την Patent Cooperation Treaty (PCT) κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο οργανισμός πνευματικής ιδιοκτησίας.

     

    Επιπλέον, η ΖΤΕ, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις αρχές της κοινωνικής υπευθυνότητας, στο εργασιακό περιβάλλον των εγκαταστάσεών της και είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών GlobalCompact. Η εταιρεία έχει ενσωματώσει την καινοτομία, την τεχνολογική σύγκλιση και την έννοια του "πράσινου" στον κύκλο ζωής του προϊόντος. Αυτό περιλαμβάνει το R&D, την παραγωγή, logistics, εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρεία επίσης έχει δεσμευτεί να μεγιστοποιήσει την ενεργειακή απόδοση και ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές άνθρακα.

     

    Με την εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) να είναι κύρια προτεραιότητα της εταιρείας, η ZTE έχει ενεργό ρόλο σε ανακουφιστικές δράσεις όπως το σεισμό στο Νεπάλ το 2015. Η ZTE επίσης δημιούργησε το ZTE Special Children Care Fund, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά στην Κίνα.

     

    Κοιτάζοντας μπροστά, η ZTE δεσμεύεται να προωθήσει καινοτομίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και των ΤΠΕ παγκοσμίως, καθώς οι επιχειρηματικές και τεχνολογικές ανάγκες της βιομηχανίας συνεχίζουν να εξελίσσονται.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.zte.com.cn.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.