Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Hackers προς ενοικίαση

    Τώρα μία νέα ιστοσελίδα εμφανίστηκε με το όνομα "Hacker's List" η οποία ανήκει σε κάποιον David Harper. Αυτή η ιστοσελίδα φέρνει σε επαφή τους hackers με ανθρώπους που θέλουν να ανακτήσουν χαμένους κωδικούς, να σβήσουν φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο χωρίς τη θέλησή τους, ακόμα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε databases εταιριών. Μέσα σε τρεις μήνες πάνω από 500 καταχωρίσεις έχουν γίνει και οι hackers ανταγωνίζονται για το ποιος θα πάρει τις δουλειές αυτές. Όλα αυτά γίνονται ανώνυμα, ενώ ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας παίρνει προμήθεια από δουλειές που έχουν ολοκληρωθεί.
    Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει προσφορές από όλο τον κόσμο για ενοικίαση hackers με τιμές από 100 δολάρια έως και 5.000 δολάρια. Για παράδειγμα κάποιος από τη Σουηδία πρόσφερε 2.000 δολάρια σε όποιον κατάφερνε να εισβάλει στην ιστοσελίδα του ιδιοκτήτη του σπιτιού του. Μία κυρία πρόσφερε 500 δολάρια για όποιον έμπαινε στους λογαριασμούς facebook και gmail του φίλου της για να δει αν την απατάει, ενώ κάποιος έδινε 2.000 δολάρια για να κλέψει τους πελάτες από την database ενός ανταγωνιστή. Ακόμα υπάρχουν και προσφορές από φοιτητές που θέλουν να αλλάξουν τους βαθμούς τους στο σχολείο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.