Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα reviews για τον AMD Ryzen 9 7000X3D δημοσιεύονται μια μέρα πριν από την κυκλοφορία του

    Η AMD πρόκειται να παρουσιάσει πολύ σύντομα τους πρώτους επιτραπέζιους επεξεργαστές Zen4 με 3D V-Cache. Αυτή η τεχνολογία προσθέτει επιπλέον 64MB L3 cache στα υπάρχοντα μοντέλα. Αυτή η κρυφή μνήμη πρόκειται να προσφέρει μια αξιοσημείωτη ώθηση σε φόρτους εργασίας gaming που θα επιτρέψει στους επεξεργαστές AMD να ανταγωνιστούν καλύτερα τα κορυφαία μοντέλα της Intel 13ης γενιάς K-series.

    Σύμφωνα με τη διαρροή από τον @momomo_us στο Twitter, η AMD έχει ορίσει την ημερομηνία άρσης του εμπάργκο αναθεώρησης του 7000X3D στις 27 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι όσοι σκέφτονται να αγοράσουν τη σειρά 7000X3D θα μπορούν να διαβάσουν τις κριτικές πριν ξεκινήσουν να αποστέλλονται την επόμενη ημέρα.

     

    Το λανσάρισμα της σειράς AMD Ryzen 7000X3D θα χωριστεί σε δύο μέρη, με τα high-end μοντέλα Ryzen 9 να λαμβάνουν όλη την προσοχή στις 28 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία θα λανσάρει μαζί τα μοντέλα 7950X3D με 16 πυρήνες και 7900X3D με 12 πυρήνες, αντίστοιχα σε τιμές $699 και $599, με ένα φθηνότερο μοντέλο 7800X3D με 8 πυρήνες να έρχεται 5 εβδομάδες αργότερα (6 Απριλίου). Αυτή η CPU θα κοστίζει $449 που είναι τα φθηνότερα μοντέλα X3D για αυτή τη γενιά.

    Η εταιρεία μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει άλλα μοντέλα που σχεδιάζονται για αυτή τη γενιά, αλλά βρισκόμαστε ήδη να έχουμε ήδη 3 φορές περισσότερα από τα μοντέλα Zen3. Η σειρά Ryzen 5000 διέθετε μόνο μία 8πύρηνη CPU με την ονομασία 5800X3D και εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές AM4 που μπορείτε να αγοράσετε για gaming.

     

    amd-cpu.jpg

     


    Πηγή
    Φωτογραφία: videocardz.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.