Jump to content


  • yanni
    yanni

    HP Spectre Folio, φορητός υπολογιστής με εξωτερικό κάλυμμα από δέρμα

    Η Hewlett Packard αποκάλυψε αυτές τις μέρες τον νέο της convertible φορητό υπολογιστή HP Spectre Folio, ο οποίος "συνδυάζει το στυλ, την ευελιξία και την κινητικότητα", σύμφωνα με την εταιρία. Αυτό που κάνει αμέσως το HP Spectre Folio να ξεχωρίζει, είναι το κάλυμμα από αυθεντικό δέρμα, με τον φορητό να είναι επίσης ιδιαίτερα λεπτός και εύκολος στην μεταφορά του.

     

    Το δέρμα που έχει επιλέξει η HP, περιγράφεται ως "100 percent chromed tan, full-grain leather" και πέρα από την κομψότητα και πολυτέλεια που προσδίδει στο HP Spectre Folio, είναι υψηλής αντοχής και μπορεί να βοηθήσει να μειωθούν οι συνέπειες από μια πτώση του υπολογιστή. ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αποχρώσεις, Cognac Brown και Bordeaux Burgundy.

     

    spectre-folio_01.jpg

     

    spectre-folio_09.jpg

     

    spectre-folio_04.jpg

     

    Το HP Spectre Folio έχει σχεδιαστεί με στόχο την φορητότητα, την αθόρυβη λειτουργία και την αυτονομία, με την HP να έχει επιλέξει επεξεργαστές Intel της σειράς Y με μόλις 5W TDP. Πιο συγκεκριμένα ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Intel Core i5-8200Y(1,3-3,9GHz) και Intel Core i7-8500Y(1,5-4,2GHz) με δύο πυρήνες και τέσσερα threads ο καθένας. Η μνήμη μπορεί να είναι 8GB ή 16GB τύπου  LPDDR3, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι τύπου NVMe και με χωρητικότητα από 256GB έως 2TB.

     

     

     

    Επιπλέον το HP Spectre Folio διαθέτει ηχεία Bang & Olufson, Gigabit LTE με  υποστήριξη για dual-eSIM και nanSIM, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και υποστήριξη για digital pen. Η αυτονομία του φτάνει τις 18 ώρες σύμφωνα με την HP, ενώ η σχεδίαση είναι fanless, δεν χρησιμοποιείται με λίγα λόγια ανεμιστήρας για την ψύξη των εξαρτημάτων.  Όπως αναφέρθηκε αρχικά το HP Spectre Folio είναι convertible, που σημαίνει ότι μπορεί να διπλώσει έτσι ώστε να πάρει το σχήμα ενός laptop. Η 13,3'' οθόνη του υποστηρίζει αφή, με τις διαθέσιμες επιλογές αυτή τη στιγμή να είναι είτε μια κλασική FHD οθόνη με 350 nits φωτεινότητα, είτε μια χαμηλής κατανάλωσης, 1W FHD οθόνη, με 400 nits φωτεινότητα. Αργότερα θα προστεθεί και η δυνατότητα αγοράς του HP Spectre Folio με 4K ανάλυσης οθόνη.

     

    spectre-folio_03.jpg

     

    Οι προ παραγγελίες για το HP Spectre Folio έχουν ήδη ξεκινήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της HP. η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα, με την τιμή να ξεκινάει από τις 1499 λίρες για την φτηνότερη έκδοση.

     

    spectre-folio_06.jpg

    spectre-folio_08.jpg

    spectre-folio_07.jpg

    spectre-folio_02.jpg

    spectre-folio_05.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.