Jump to content


  • yanni
    yanni

    Hunter VC-Twin CPU Cooler από την ID-Cooling

    .
    Η νέα ψύκτρα είναι σχεδίασης D-Shape dual fin-stack, με τα fins να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο το οποίο είναι καλυμμένο με αντιοξειδωτικό υλικό. Πέντε heatpipes των οκτώ χιλιοστών αναλαμβάνουν την μεταφορά της θερμότητας από την βάση της ψύκτρας, η οποία περιλαμβάνει vapor chamber και έρχεται σε άμεση επαφή με την CPU. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ταχύτερη μεταφορά θερμότητας στα heat pipes.

     

    Hunter VC Twin CPU cooler 1

     

    Η ψύκτρα περιλαμβάνει δύο ανεμιστήρες, έναν των 120 χιλιοστών ο οποίος εισάγει αέρα και έναν των 140 χιλιοστών ανάμεσα στα fins της ψύκτρας για καλύτερη μεταφορά του αέρα κατά μήκος των fins. Και οι δύο υποστηρίζουν 4-pin PWM control. Ο ανεμιστήρας των 120 χιλιοστών περιστρέφεται με ρυθμό που ποικίλει από 800-1,800 RPM(στροφές το λεπτό), μεταφέροντας έως και 60.7 CFM(κυβικά πόδια το λεπτό) αέρα, με επίπεδα θορύβου μεταξύ 16.2-29.2 dBA. Ο ανεμιστήρας των 140 χιλιοστών, περιστρέφεται με ρυθμό μεταξύ 800 και 1,600 RPM και είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 76.8 CFM αέρα, με τον θόρυβο που παράγει να κυμαίνεται μεταξύ 16.8-32.6 dBA. Το βάρος της Hunter VC-Twin φτάνει είναι 1418 γραμμάρια και η ψύκτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επεξεργαστές για sockets LGA2011v3, LGA115x, AM3+ και FM2+.

     

    Hunter VC Twin CPU cooler 3


    Hunter VC Twin CPU cooler 2

     

    Δεν υπάρχουν δυστυχώς πληροφορίες για τιμή και ημερομηνία διαθεσιμότητας.

     

    Hunter VC Twin CPU cooler 4


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.