Jump to content


  • yanni
    yanni

    Intel και AMD προσφέρουν δωρεάν παιχνίδια με επιλεγμένα προϊόντα τους

    .
    Η Intel, μέσω του προωθητικού πακέτου Intel Gaming Bundle, δίνει δωρεάν τα Counter-Strike: Global Offensive, World of Warships και Just Cause 3. Το μόνο που χρειάζεται κάποιος, είναι να αγοράσει έναν από τους παρακάτω Intel επεξεργαστές(η λίστα των επεξεργαστών δεν είναι επιβεβαιωμένη από την Intel) και να χρησιμοποιήσει το κλειδί που θα λάβει στην παρακάτω σελίδα: https://gamingbundle.intel.com/, ώστε να τα κατεβάσει στον υπολογιστή του δωρεάν. Η συνολική αξία των παιχνιδιών υπολογίζεται στα $125.


    Intel Game Bundle Core I7 Haswell 3 Free Games 635x419


    Intelgamebundle

     


    Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2016 ή μέχρι να λήξουν οι κωδικοί. Ότι συμβεί πρώτο. Βέβαια πριν πάρετε έναν καινούριο Intel επεξεργαστή, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε πρώτα ότι το μαγαζί που πουλάει τον επεξεργαστή αυτό συμμετέχει στην προωθητική ενέργεια.

     

     

    Από την μεριά της η AMD δίνει δωρεάν το Star Wars: Battlefront. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη έως και τις 31 Ιανουαρίου ή μέχρι να τελειώσουν οι διαθέσιμοι κωδικοί. Ότι συμβεί πρώτο. Όποιος λάβει κωδικό του παιχνιδιού μέσω της προσφορά θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσει το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου στο σχετικό με την προσφορά site της AMD. Όπως φαίνεται και από τους κανόνες της προσφοράς(PDF), ΜΟΝΟ οι R9 Fury κάρτες θα έρχονται με κωδικό για το Star Wars Battlefront. Οι R9 Fury X και R9 Nano, ΔΕΝ θα παρέχουν δωρεάν κωδικό για το παιχνίδι.

     


    AMD Radeon R9 Fury Star Wars Battlefront

     


    Όπως και στην περίπτωση της προσφοράς της Intel και εδώ θα πρέπει να επιβεβαίωσε τε με το μαγαζί από όπου θα αγοράσετε την κάρτα ότι αυτό συμμετέχει στην προωθητική ενέργεια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.