Jump to content



  • yanni
    yanni

    Kaby Lake πλατφόρμα στα 14nm η διάδοχος της Skylake

    .
    Η πλατφόρμα Kaby Lake θα αποτελεί ουσιαστικά ένα refresh της πλατφόρμας Skylake και οι επεξεργαστές Kaby Lake, θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται στα 14nm. Όπως και με τις πλατφόρμες Broadwell και Skylake, θα χωρίζεται σε διαφορετικές σειρές προϊόντων, για διαφορετικές αγορές.

     

    Kaby Lake

     

    Έτσι οι σειρές "U" και "Y" θα είναι SOCs ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης, από 4.5W TDP έως 18 W TDP, με δύο πυρήνες. Οι σειρές "H" και "S" θα απευθύνονται σε αγορές όπου το πρωτεύον είναι οι υψηλές επιδόσεις και θα έχουν έως και τέσσερις πυρήνες με TDP από 25W έως 91W. Κάποια μοντέλα θα περιλαμβάνουν On Package Cache, κάποια άλλα όχι. Η σειρά "H" ειδικότερα, θα περιλαμβάνει ένα μοντέλο με αναβαθμισμένα γραφικά GT4 και 256MB Cache. Θα πρόκειται για την ταχύτερη υλοποίηση GPU της Intel.

     

    Intel Kaby Lake S Series Processors Desktop


    Intel Kaby Lake U Series Processors Y Series H Series

     

    Η σειρά επεξεργαστών Kady Lake θα είναι συμβατή με το socket 1151 και τα υπάρχοντα 100 series chipsets και μητρικές, ενώ στα μελλοντικά της chipsets η Intel θα περιλαμβάνει υποστήριξη και για USB 3.1.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.