Jump to content



  • yanni
    yanni

    Lenovo Phab2 Pro. Το πρώτο Tango-enabled smartphone

    Στο Tech World που διοργάνωσε στο Σαν Φρανσίσκο στις 9 του μηνός, η Lenovo αποκάλυψε τρία Phab2 μοντέλα με το Phab2 Pro, να είναι το μόνο από αυτά και το πρώτο γενικότερα smartphone που προσφέρει επαυξημένης πραγματικότητας εμπειρίες αξιοποιώντας την τεχνολογία Tango της Google.

     

    Το Lenovo Phab2 Pro αξιοποιεί, όπως αναφέρθηκε, την τεχνολογία 3D Mapping της Google Tango, γνωστή παλαιότερα ως Project Tango. Για την αξιοποίηση της τεχνολογίας αυτής, το Phab2 Pro διαθέτει στο πίσω μέρος του εκτός από μια κάμερα των 16MP, μία fish-eye κάμερα, καθώς και αισθητήρες κίνησης και βάθους. Σε συνδυασμό με επιπλέον αισθητήρες που διαθέτει η συσκευή, που απαιτούνται για την λειτουργία της τεχνολογίας Tango, ο κάτοχος της συσκευής θα μπορεί να μετρήσει για παράδειγμα τις διαστάσεις αντικειμένων, να πάρει τρισδιάστατες φωτογραφίες ενός αντικειμένου ή ενός δωματίου, να παίξει παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας κ.α. Η Lenovo αναμένει να υπάρχουν διαθέσιμες τουλάχιστον 25 εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας της συσκευής και 100 μέχρι το τέλος του έτους.

     

    Lenovo Phab2 Pro 1.jpg

     

    Lenovo Phab2 Pro 3.jpg

     

     

     

     

    Το Phab2 Pro έρχεται με οθόνη 6,4" ανάλυσης 2560x1440 pixels, η οποία μπορεί να προσαρμόζεται δυναμικά στις διάφορες συνθήκες φωτισμού, όπως στις περιπτώσεις αντανακλάσεων ή το φως του Ηλίου. Ο κεντρικός επεξεργαστής του Phab2 Pro είναι μια ειδική έκδοση του Snapdragon 625, κατάλληλη για χρήση με την τεχνολογία Tango. Έχει 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμου μέσω microSD. Εκτός από την πίσω κάμερα των 16MP, η συσκευή διαθέτει και κάμερα εμπρός των 5MP, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, 4050 mAh μπαταρία με turbo cahrging, είναι Dual SIM και υποστηρίζει Dolby Atmos ήχο με δυνατότητα εγγραφής 5.1 ήχου και active noise cancellation έχοντας τρία μικρόφωνα. Θα τρέχει το Android 6.0.

     

    Lenovo Phab2 Pro 2.jpg

     

    575d7665c4fb5-LenovoPhab2Pro4.jpg

     

    To Lenovo Phab2 Pro θα είναι διαθέσιμο από αυτό το καλοκαίρι προς $499. Οι άλλες δύο συσκευές που αποκάλυψε η Lenovo είναι οι Lenovo Phab2 Plus και Lenovo Phab2. Το Lenovo Phab2 Plus διαθέτει 6,4" FHD IPS οθόνη, MediaTek 8783 SoC, 3GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικό χώρο, δύο κάμερες πίσω και θα έρχεται στην τιμή των $299. Το Lenovo Phab2 διαθέτει και αυτό οθόνη διαστάσεως 6,4", ανάλυσης HD τύπου IPS, MediaTek 8735 chipset, 3GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα των 13MP πίσω και θα έρχεται στην τιμή των $199. Θα είναι διαθέσιμα τον Σεπτέμβρη.

     

    Πηγή: Lenovo's Phab2 Pro is the world's first Tango-enabled smartphone

    Lenovo unveils the second generation of Phab smartphones


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.