Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    Lenovo Thinkpad X1 Fold: Ο πρώτος αναδιπλούμενος υπολογιστής παγκοσμίως

    Τον πρώτο παγκοσμίως αναδιπλούμενο υπολογιστή όπου είχε αποκαλύψει τον Μάιο του 2019 παρουσίασε σήμερα κατά την διάρκεια της CES 2020 η Lenovo, όπου δεν είναι άλλος από το Lenovo ThinkPad X1 Fold.

     

    26_lenovo-thinkpad-x1-3.jpg

     

    Το Lenovo ThinkPad X1 Fold εξωτερικά είναι επενδυμένο με δέρμα, και διαθέτει μια αναδιπλούμενη οθόνη pOLED 13.3 ιντσών και ανάλυσης 2048 x 1536 (αναλογία εικόνας 4:3). Το panel της οθόνης προέρχεται από την LG Display, με την ανάπτυξη του να γίνεται επί τέσσερα χρόνια σύμφωνα με τη Lenovo, με εκείνη να δηλώνει πως δεν υπάρχει αμφιβολία για την ανθεκτικότητα του.

     

    26_lenovo-thinkpad-x1-2.jpg26_lenovo-thinkpad-x1-1.jpg

     

    Όσο αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Lenovo ThinkPad X1 Fold είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Intel Lakefield, Intel UHD Graphics 11ης γενιάς κάρτα γραφικών, 8GB μνήμη RAM LPDDR4X, έως 1TB αποθηκευτικό χώρο PCIe SSD, λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro (μελλοντικά θα υπάρξει και έκδοση με Windows 10X), μπαταρία 55Wh  που υπόσχεται αυτονομία 11 ωρών, 2x USB Type-C και SIM υποδοχές, ενώ τέλος υπάρχει και η δυνατότητα για κεραία 5G. Το βάρος του ανέρχεται σε 999 γραμμάρια, έχει πάχος 11.5mm όταν είναι ανοικτό ή 27.8mm όταν είναι κλειστό.

     

     

    Το Lenovo ThinkPad X1 Fold θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2020 σε τιμή που ξεκινά από τα $2499, ενώ ξεχωριστά θα πωλούνται Bluetooth πληκτρολόγιο, θήκη και γραφίδα για όποιον το επιθυμεί.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.