Jump to content



  • yanni
    yanni

    LG, Huawei και Motorola δεν έχουν σχέδια για νέα wearables

    Μπορεί η Samsung να ανακοίνωσε το νέο Gear S3 στα τέλη Αυγούστου και η Apple το δεύτερό της Smart Watch πριν λίγες μέρες, αλλά μεγάλοι κατασκευαστές όπως η LG, η Huawei και η Motorola, δεν φαίνεται να έχουν σχέδια να παρουσιάσουν νέα μοντέλα μέσα στο 2016.

     

    Ειδικότερα, οι τρεις αυτές εταιρίες επιβεβαίωσαν στο CNET, ότι δεν σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν κάποιο smart watch μέσα στους επόμενους μήνες. Αν και η LG κυκλοφόρησε το LG Watch Urbane 2nd Edition LTE αυτόν το Μάρτιο, οι άλλες δύο εταιρίες έχουν άνω του ενός έτους να παρουσιάσουν ένα νέο προϊόν στην σχετική κατηγορία. Η απόφαση αυτή των εταιριών δείχνει ότι η αγορά των smart watches δεν έχει την εξέλιξη που θα ήθελαν οι κατασκευαστές. Στην περσινή IFA είχαμε προϊόντα από όλες τις εταιρίες σε μια προσπάθεια να προωθηθεί το smart watch ως το επόμενο "hot" προϊόν, στην φετινή IFA αντιθέτως, μόνο η ASUS ανακοίνωσε ένα νέο smart watch.

     

    gear-s3-gallery-frontier-right-s4.jpg

     

    Οι αναλυτές που παρακολουθούν την αγορά δεν ξαφνιάζονται από τις εξελίξεις αυτές, μιας και το smart watch δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσει το καταναλωτικό κοινό ότι αποτελεί μια χρήσιμη συσκευή. Ακόμα και η Apple που βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων, είδε τις πωλήσεις της να σημειώνουν σημαντική πτώση.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.