Jump to content



  • yanni
    yanni

    Logitech Craft. Το νέο πληκτρολόγιο της Logitech με input dial για επαγγελματίες

    Η Logitech ανακοίνωσε αυτές τις μέρες το νέο της πληκτρολόγιο Logitech Craft, το οποίο έχει στόχο να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες χειρισμού στους επαγγελματίες, γνωστών επαγγελματικών εφαρμογών, μέσω της ενσωμάτωσης ενός input dial.

     

    Το εν λόγω χαρακτηριστικό η Logitech το ονομάζει crown(στέμμα). Αυτό είναι ένα περιστρεφόμενο ρυθμιστικό, το οποίο προσαρμόζεται στην εφαρμογή που τρέχει ο χρήστης, αλλάζοντας την λειτουργία του κατάλληλα. Έτσι η γενική του χρήση, εντός του λειτουργικού συστήματος, θα μπορούσε να είναι η αυξομείωση της έντασης του ήχου, η εναλλαγή desktop ή εναλλαγή μεταξύ παραθύρων εφαρμογών. Η επιλογή της λειτουργίας μπορεί να γίνει με απλό πάτημα ή ελαφρό κτύπημα πάνω στο input dial, αφού η επιφάνειά του είναι capacitive και κατόπιν η ρύθμιση της λειτουργίας με περιστροφή αυτού.

     

    Logitech Craft 2.jpg

     

    Περισσότερο ενδιαφέρον έχει η χρήση του εντός μιας εφαρμογής, όπου θα μπορούσε για παράδειγμα στο Excel, να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη και γρήγορη εναλλαγή των fonts, την μετακίνηση στα κελιά, την επιλογή πινάκων και άλλα. Διάφορες λειτουργίες υποστηρίζονται και στα Word και PowerPoint. Τα Photoshop, Illustrator, InDesign και Premiere Pro CC 2017 της Adobe επίσης υποστηρίζουν πλήθος λειτουργιών μέσω του input dial του Craft. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό υποστηρίζεται τόσο σε περιβάλλον Mac, όσο και PC.

     

    Logitech Craft 1.jpg

     

    Logitech Craft 3.jpg

     

    Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω βίντεο που ανέβασε η ίδια η Logitech.

     

     

     

     

     

     

    Το Logitech Craft έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ξεκούραστη και αθόρυβη πληκτρολόγηση. Μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με έως και τρεις συσκευές, με την εναλλαγή να γίνεται εύκολα μέσω τριών πλήκτρων. Υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Unified Receiver, το οποίο επιτρέπει σε έναν δέκτη να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλές Logitech συσκευές, αλλά και Bluetooth σύνδεση.

     

    Διαθέτει έξυπνο οπίσθιο LED φωτισμό, ο οποίος ενεργοποιείται με την βοήθεια ενός αισθητήρα που αντιλαμβάνεται πότε το χέρι του χρήστη πλησιάζει το πληκτρολόγιο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και άρα μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας. Επιπλέον το πληκτρολόγιο διαθέτει και αισθητήρα περιβάλλοντος φωτός, ώστε ο φωτισμός να παραμένει χαμηλός ή και σβηστός, όταν δεν είναι απαραίτητος. Με την βοήθεια αυτών των χαρακτηριστικών, η αυτονομία του φτάνει την μία εβδομάδα, σύμφωνα με την Logitech. Η φόρτιση γίνεται μέσω μιας Type C υποδοχής στο πληκτρολόγιο.

     

    Το κόστος του νέου Logitech Craft είναι £179/$199 και αναμένεται να είναι διαθέσιμο το αργότερο τον επόμενο μήνα(κάποια sites αναφέρουν μέσα Σεπτεμβρίου, κάποια αρχές Οκτωβρίου).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.