Jump to content



  • yanni
    yanni

    Marvel και Square Enix ανακοίνωσαν συνεργασία, με το πρώτο παιχνίδι να έχει να κάνει με τους Avengers

    Η Marvel είναι γνωστή για τα comics της και τα τελευταία χρόνια για τις ιδιαίτερα πετυχημένες κινηματογραφικές ταινίες που έχουν πρωταγωνιστές τους σούπερ ήρωές της. Αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε μαζί με την Square Enix συνεργασία για την παραγωγή πολλών παιχνιδιών, με το πρώτο από αυτά να επικεντρώνει στους Avengers.

     

    Η Marvel ήδη συνεργάζεται με την Capcom για την δημιουργία του επόμενου Marvel vs. Capcom, καθώς και με την Telltale για την σειρά παιχνιδιών γύρω από τους  Guardians of the Galaxy. Για το νέο παιχνίδι που θα επικεντρώνει στους Avengers, ελάχιστα είναι γνωστά και προέρχονται κυρίως από το παρακάτω teaser. Από αυτό γνωστοποιείται ότι στην ανάπτυξη του παιχνιδιού λαμβάνουν μέρος οι Eidos Montreal και Crystal Dynamics οι οποίες έχουν να επιδείξουν τα Deus Ex: Mankind Divided και Rise of the Tomb Raider αντίστοιχα. Στο trailer βλέπουμε τα γυαλιά του Bruce Banners, ακούμε τον Hulk, βλέπουμε το γάντι του Iron Man, το Mjölnir του Thor και την ασπίδα του Captain America, με μια γυναικεία φωνή ( Black Widow? ) να λέει "we need to reassemble".

     

     

    Σύμφωνα με το TechSpot το παιχνίδι αναμένεται να περιλαμβάνει όλους τους ήρωες από το Avengers, σε μια νέα εντελώς πρωτότυπη ιστορία. Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε και σε ποια συστήματα θα κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αργήσει, μιας και οι δύο εταιρίες υποσχέθηκαν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες το 2018.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.