Jump to content


  • yanni
    yanni

    Mini GTX 1080 και εξωτερικό case για κάρτες γραφικών από την Zotac

    Όπως και άλλες εταιρίες, έτσι και η Zotac, προχωράει σε αποκαλύψεις νέων προϊόντων πριν την CES 2017. H εταιρία η οποία έκλεισε τα δέκα χρόνια τον Σεπτέμβρη, έστειλε δελτίο τύπου στα μέσα ενημέρωσης, όπου αποκαλύπτει την νέα της mini GTX 1080, για όσους θέλουν μεγάλη ισχύ, αλλά σε περιορισμένες διαστάσεις. Επιπλέον αποκαλύπτει την δική της πρόταση στον χώρο των εξωτερικών κουτιών για κάρτες γραφικών, ενώ τέλος, γνωστοποιεί ότι φέρνει την σύνδεση Thunderbolt 3 στα νέα της mini PCs, με επεξεργαστές Intel Kaby Lake.

     

    Η GTX 1080 είναι η δυνατότερη κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή, για χρήση σε παιχνίδια, με εξαίρεση την τελευταία Titan. Οι περισσότερες υλοποιήσεις της όμως, είναι αρκετά ογκώδεις ή μεγάλου μήκους και δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά κουτιά υπολογιστή περιορισμένων διαστάσεων. Η Zotac επιδεικνύει εικόνες μιας νέας GTX 1080 η οποία θα κυκλοφορήσει εντός της επόμενης χρονιάς και η οποία είναι μικρού μήκους. Ακόμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, όπως το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει και σε ποια τιμή, παρά μόνο οι συχνότητες λειτουργίας της GPU, οι οποίες θα είναι 1620MHz base και 1759MHz boost, καθώς και της GDDR5X μνήμης που θα είναι 10GHz. Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε στην CES 2017 σε λίγες μέρες.

     

    ZOTAC-GTX-1080-Mini-5.jpg

     

    ZOTAC-GTX-1080-Mini-3.jpg

     

    Η Zotac αποκάλυψε και το νέο της εξωτερικό κουτί για φιλοξενία καρτών γραφικών( external graphics dock ). Το νέο αυτό κουτί θα μπορεί να δεχθεί τόσο Nvidia όσο και AMD κάρτες γραφικών, μήκους έως και 33 εκατοστών και πάχους όσο 2,5 slots και θα συνδέεται με το κυρίως σύστημα, κάποιο laptop ή κάποιο mini PC για παράδειγμα, μέσω σύνδεσης Thunderbolt 3 Type C. Στα χαρακτηριστικά του βρίσκουμε ακόμη, τροφοδοτικό των 400W, μία υποδοχή PCIe 3.0 x16 για την κάρτα γραφικών, τρεις θύρες USB 3.0, καθώς και μία τέταρτη USB 3.0 με υποστήριξη Quick Charge 3.0. Το νέο αυτό case μπορεί να παίξει και τον ρόλο του τροφοδοτικού για το mini PC ή το laptop.

     

    ZOTAC-EGPU-2.jpg

     

    Τέλος, η εταιρία γνωστοποίησε ότι η επόμενη γενιά Zotac mini PCs θα χρησιμοποιεί επεξεργαστές Kaby Lake και θα διαθέτει υποδοχή Thunderbolt 3. Έτσι κάποιος θα μπορούσε να συνδυάσει όλα τα παραπάνω προϊόντα, δηλαδή ένα mini PC Και την GTX 1080 mini με το external graphics dock. Επιπλέον τα νέα mini PCs θα υποστηρίζουν τα Intel vPRO και UNITE, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον ειδικά για χρήση σε διασκέψεις.

     

    ZOTAC-Mini-PC.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.