Jump to content



  • yanni
    yanni

    Moto G5S και G5S Plus από την Motorola

    Τον Φεβρουάριο η Motorola είχε ανακοινώσει τα Moto G5 και Moto G5 Plus. Τώρα η εταιρία έρχεται να ανακοίνωσε νέες, σπέσιαλ εκδόσεις των δύο αυτών κινητών, τα μοντέλα Moto G5S και G5S Plus. Η νέα G5S σειρά έρχεται με ενιαίο μεταλλικό σασί και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με την σειρά G5, στοχεύοντας επίσης στην μεσαία κατηγορία, έχοντας όμως υψηλότερες τιμές. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε πολλές αγορές, ήδη από αυτό το μήνα.

     

    Το Moto G5S διαθέτει οθόνη των 5,2 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080 pixel, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, 3GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, με υποστήριξη για fast charging. Η πίσω κάμερα είναι των 16MP με υποστήριξη για phase detection autofocus. Η μπροστά κάμερα είναι των 5MP και διαθέτει LED flash.

     

    g5s_01.jpg

     

    Το Moto G5S Plus διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080 pixel, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, έως 4GB μνήμη, 64GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία των 3000mAh. Έχει δύο κάμερες των 13MP πίσω, μία έγχρωμη και μία ασπρόμαυρη. Η μπροστινή κάμερα είναι των 8MP και διαθέτει LED flash.

     

    g5s-plus.jpg

     

    Οι τιμή του Moto G5S είναι 249 ευρώ, ενώ αυτή του Moto G5S Plus 299 ευρώ.

     

    Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική ανακοίνωση της εταιρίας εδώ:

    Special Editions: Now Joining the Moto G⁵ Family


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.