Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    MSI CEO: Ακόμα και οι χαμηλότερων προδιαγραφών x570 μητρικές θα είναι ακριβές

    Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της MSI, Charles Chiang, η x570 πλατφόρμα της AMD φέρνει μεν στο προσκήνιο νέες τεχνολογίες (π.χ. PCIe Gen 4 support), αλλά πρόκειται να έχει και ανεβασμένες τιμές, στο ύψος της z390 πλατφόρμας της Intel, ίσως ακόμα και ψηλότερα.

     

    Αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή για το προφίλ της AMD που μέχρι τώρα έφερνε στην αγορά φθηνότερα προϊόντα σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούσαν στην πλατφόρμα της Intel. Ο Charles Chiang δήλωσε ότι «Από τεχνικής απόψεως, το PCIe Gen 4 θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση κόστους, αλλά και η AMD προτίθεται να πουλάει το x570 πιο ακριβά». Δήλωσε ακόμα ότι «η τελική τιμολόγηση δεν έχει ακόμα αποφασιστεί και είναι υπό συζήτηση, διαφαίνεται όμως ότι θα υπάρξει διαφορά ανάμεσα στο x470 και στο x570».

     

    aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9RL1EvODQwNzcwL29yaWdpbmFsL0NoaWFuZy5KUEc=.jpeg

     

    Ο CEO της MSI ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε τι πιστεύω για την AMD. Απαντάω ότι η AMD είναι εντελώς διαφορετική εταιρεία από αυτή πριν 2,3,5 χρόνια. Έχουν καλή τεχνολογία και θέλουν να συνδυάσουν τις υψηλές προδιαγραφές με λογική τιμή. Αλλά τώρα θέλουν να πιέσουν στο κομμάτι της αγοράς με τις κορυφαίες προδιαγραφές, πιο ακριβές μητρικές με κορυφαίες προδιαγραφές».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.