Jump to content


  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο Honor 7C

    Η Huawei ανακοίνωσε και επισήμως το νέο Honor 7C, με την νέα συσκευή να διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως Android 8.0, σύστημα με δύο κάμερες πίσω, αλλά και ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου(Face Unlock).

     

    Το Honor 7C το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας από αύριο θα έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία με 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου, στην τιμή των 115 ευρώ περίπου, καθώς και μία με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου, στην τιμή των 166 ευρώ περίπου. Η οθόνη του των 5,99'' έχει ανάλυση 1440 x 720 pixels, και καλύπτεται από 2.5D γυαλί. Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι ο Qualcomm Snapdragon 450, με οκτώ πυρήνες ARM Cortex A53 στα 1.8GHz και Adreno 506 ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

     

    Το σύστημα των δύο καμερών στο πίσω μέρος της συσκευής, αποτελείται από μία κάμερα των 13MP και μία ακόμα κάμερα των 2MP, με dual LED flash και PDAF. Η μπροστά κάμερα είναι των 8MP και υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα της συσκευής. Τόσο οι πίσω κάμερες, όσο και η μπροστά, υποστηρίζουν Portait mode. Για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Face Unlock χαρακτηριστικό, υπάρχει και αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής. Η μπαταρία του Honor 7C είναι χωρητικότητας 3000 mAh, ενώ όσον αφορά το λογισμικό, έχουμε Android 8.0 Oreo, με EMUI 8.0 από πάνω. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται micro SD, Dual SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth4.2 και άλλα.

     

    Honor 7C_002.jpg

     

    Honor 7C_001.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.