Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο Xiaomi Mi 6

    Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο της Mi 6 το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε ceramic edition. Η Xiaomi έχει επιστήσει ιδιαίτερα την προσοχή της σε αυτό εδώ το μοντέλο, στον τομέα της κατασκευής, ενώ το έχει εξοπλίσει και με κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως Snapdragon 835 chipset και dual camera.

     

    Το Mi 6 έρχεται με καμπυλωτό γυαλί στην πρόσοψη και πίσω, ενώ το σασί του ενδιάμεσα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο έχει υποστεί ιδιαίτερη επεξεργασία για την οποία απαιτείται ένα διάστημα 12 ημερών.  Η Xiaomi επικεντρώνει ακόμα περισσότερο στον τομέα της κατασκευής, τονίζοντας την ακρίβεια στην τοποθέτηση των πλήκτρων, του SIM tray και της κεραίας της συσκευής. Η κεραμική έκδοση της συσκευής θα διαθέτει και δύο χρυσούς δακτυλίους 18 καρατίων γύρω από τις πίσω κάμερες, προδίδοντας μια ακόμα πιο πολυτελή εικόνα στο νέο της smartphone.

     

    Xiaomi Mi 6 -4.jpg

     

    Στα συνήθη τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε οθόνη IPS των 5,15'' ανάλυσης 1080p, Snapdragon 835, 6GB μνήμης και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Οι δύο πίσω κάμερες είναι των 12MP, με την μία να είναι wide angle και η άλλη tele. Υποστηρίζεται portrait mode, ενώ σύστημα 4-axis optical stabilization βοηθάει στην λήψη σταθερών φωτογραφιών. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 3350mAh, ενώ κάτι που ίσως να ενοχλήσει κάποιους, είναι η απουσία 3,5'' minijack.

     

    Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής μπορείτε να τα βρείτε εδώ ή και εδώ.

     

    Το Xiaomi Mi 6 θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 28 Απριλίου προς $360 για την έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η έκδοση με τα 128GB θα κοστίζει $420, ενώ η κεραμική έκδοση κοστολογείται στα $435.

     

    Xiaomi Mi 6 -2.jpg

     

    58f747d01b968_XiaomiMi6-3.jpg

     

    58f7428e41f55_XiaomiMi6-1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.