Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε το νέο OnePlus 6 και τα νέα OnePlus Bullets Wireless ακουστικά

    Η OnePlus ανακοίνωσε το νέο κορυφαίο της μοντέλο, το OnePlus 6, αλλά και τα νέα OnePlus Bullets Wireless ακουστικά. Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο smartphone της OnePlus έρχεται με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα καλύψουν τις απαιτήσεις των περισσοτέρων, ενώ ακολουθάει και την μόδα με το notch. Για όσους έχουν κορυφαία αναλογικά ακουστικά, θα χαρούν να δουν και την υποδοχή των 3,5'' να περιλαμβάνεται στις υποδοχές της συσκευής.

     

    Το OnePlus 6 θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις από τις 22 Μαΐου. Μία με 6GB μνήμης LPDDR4X και 64GB αποθηκευτικού χώρου τύπου UFS 2.1 προς 519 ευρώ, μία με 8GB μνήμης και 128GB αποθηκευτικού χώρου προς 569 ευρώ και μία με 8GB μνήμης και 256GB αποθηκευτικού χώρου προς 619 ευρώ. Από εκεί και πέρα έχουμε τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 845 να εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις με την συχνότητά του να φτάνει τα 2.8GHz. Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι η Adreno 630.

     

     

    Η οθόνη του OnePlus 6, είναι τύπου AMOLED, έχει διαγώνιο 6,28 ίντσες, ανάλυση 2280 x 1080 pixels και αναλογίες 19:9. Για την προστασία της έχει επιλεγεί Corning Gorilla Glass 5. Στην πλάτη της συσκευής υπάρχει σύστημα δύο καμερών, μία πρωτεύουσα των 16 megapixel (Sony IMX 519) και μία δευτερεύουσα των 20 megapixel (Sony IMX 376K) με OIS, EIS και f/1.7 άνοιγμα. Υποστηρίζεται λήψη βίντεο με ανάλυση 4K στα 60fps, καθώς και βίντεο ανάλυσης 1080p στα 240 fps και 720p στα 480 fps για slow motion βίντεο. Η μπροστινή κάμερα της συσκευής είναι των 16 megapixel (Sony IMX 371). Όσον αφορά το λειτουργικό, αυτό είναι το OxygenOS, βασισμένο στο Android 8.1, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3300mAh και υποστηρίζει fast charging.

     

    OnePlus 6_1.jpg

    OnePlus 6_specs.jpg

    OnePlus 6_prices.jpg

     

    Όσον αφορά τα OnePlus Bullets Wireless ακουστικά, αυτά είναι Google assistant ready, είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και χρησιμοποιούν 9,2 χιλιοστών οδηγούς. Είναι επίσης μαγνητικά, το οποίο σημαίνει ότι όταν τοποθετηθούν δίπλα δίπλα, απενεργοποιούνται, εξοικονομώντας ενέργεια, ενώ μόλις τα απομακρύνουμε το ένα από το άλλο ενεργοποιούνται αυτόματα. Επίσης είναι σε θέση να συνεχίσουν την αναπαραγωγή από το σημείο όπου είχε αυτή σταματήσει. Η αυτονομία τους φτάνει τις οκτώ ώρες και χάρη στην υποστήριξη fast charging, αρκούν δέκα λεπτά για πέντε ώρες χρήσης. Θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Ιουνίου στην τιμή των 69 δολαρίων.

     

     

     

    OnePlus 6_screen.jpg

     

    OnePlus 6_back.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.