Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά ανεμιστήρων κουτιού, Prizm ARGB, από την Antec

    Η Antec ανακοίνωσε την νέα σειρά ανεμιστήρων κουτιού Prizm ARGB και όπως είναι φανερό από την ονομασία τους, ο LED φωτισμός τους είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που προωθεί η εταιρία. Στην σειρά περιλαμβάνονται μοντέλα των 120 και 140 χιλιοστών.

     

    Με τους νέους Prizm η Antec υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της ψύξης, αθόρυβη λειτουργία, αλλά και στυλ με τον LED RGB φωτισμό. Ο φωτισμός αυτός έχει την μορφή δύο δακτυλιδιών(ένα σε κάθε πλευρά του ανεμιστήρα), τα οποία αποτελούνται το καθένα από 18 πλήρως προγραμματιζόμενα RGB LEDs. Ο φωτισμός τους είναι συμβατός με τα συστήματα Asus Aura, Gigabyte RGB Fusion, ASRock RGB και MSI RGB, επιτρέποντας έτσι την εύκολη ρύθμιση του μέσα από το λογισμικό που προσφέρεται με τις μητρικές που υποστηρίζουν τα παραπάνω συστήματα.

     

    Antec Prizm ARGB 140.jpg

     

    Όσον αφορά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, οι νέοι Prism ARGB έχουν μηχανισμό hydraulic bearing, υποστηρίζουν 4-pin PWM λειτουργία, ενώ το επίπεδο θορύβου φτάνει έως τα 32dBA μέγιστο. Η ταχύτητα περιστροφής φτάνει τις 2000 στροφές το λεπτό, όσον αφορά το μοντέλο των 120 χιλιοστών και τις 1700 στροφές όσον αφορά το μοντέλο των 140 χιλιοστών.

     

     

    Η Antec θα πωλεί τους ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών σε πακέτα των τριών ή πέντε ανεμιστήρων, μαζί με έναν fan controller και τους ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών, είτε μεμονωμένα, είτε σε πακέτο των δύο με τον fan controller στις τιμές που φαίνονται παρακάτω.

     

    Suggested retail price including VAT:
    Set of 3 Prizm 120 ARGB 3+2+C (3in1 pack & fan controller & ARGB LED Strips):87€
    Set of 5 Prizm 120 ARGB 5+C (5 in 1 pack with fan controller): 95€
    Set of 2 Prizm 140 ARGB 2+C (2 in 1 pack with fan controller): 54€
    1 Prizm 140 ARGB (Single pack):19€

     

    Η εγγύηση έχει διάρκεια δύο χρόνια.

     

    gallery-prizm-argb-120-140_2.jpg

     

    gallery-prizm-argb-140_4.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.