Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά τροφοδοτικών από την Antec, για gamers

    Η Antec ανακοίνωσε μια νέα σειρά τροφοδοτικών τα οποία σύμφωνα με την εταιρία, είναι κατάλληλα για συστήματα που προορίζονται κυρίως για παιχνίδια. Η νέα σειρά φέρει την ονομασία High Current Gamer Bronze και όπως καταλαβαίνουμε από την ονομασία της, περιλαμβάνει μοντέλα τα οποία προσφέρουν υψηλή απόδοση, έχοντας 80+ Bronze πιστοποίηση και ταυτόχρονα υψηλά ρεύματα, καθιστώντας τα μοντέλα της σειράς ικανά να καλύψουν τις ανάγκες των περισσοτέρων καταναλωτών.

     

    Για την ώρα η σειρά περιλαμβάνει δύο μοντέλα, ένα με ισχύ 750W και ένα με ισχύ 850W. Τα τροφοδοτικά της σειράς High Current Gamer Bronze είναι πλήρως modular, χρησιμοποιούν στο 100% Ιαπωνικούς πυκνωτές, περιλαμβάνουν Active PFC και προσφέρουν υψηλή απόδοση τόσο σε χαμηλό φόρτο εργασίας όσο και σε υψηλό. Ο ανεμιστήρας τους έχει διάμετρο 135 χιλιοστά, Double Ball Bearing, προσφέροντας άριστη και αθόρυβη ψύξη στα εξαρτήματα του τροφοδοτικού, με την Antec να υπόσχεται επίσης και μεγάλη διάρκεια ζωής.

     

    Antec High Current Gamer Bronze 1.jpg

     

     

    Η Antec καλύπτει τα τροφοδοτικά της σειράς High Current Gamer Bronze με 5 χρόνια εγγύηση. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι 106 ευρώ για το μοντέλο των 750W και 116 ευρώ για το μοντέλο των 850W.

     

    Antec High Current Gamer Bronze 2.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.