Jump to content



  • yanni
    yanni

    Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα Windows 10

    Η νέα σημαντική αναβάθμιση των Winodws 10, η "Windows 10 April 2018" ή αλλιώς η έκδοση 1803, είναι πλέον διαθέσιμη για κατέβασμα και εγκατάσταση από την Microsoft. Η αναβάθμιση, η οποία ήταν να διατεθεί νωρίτερα, αλλά καθυστέρησε λόγω κάποιων bugs, έρχεται με σημαντικά νέα χαρακτηριστικά για τα Windows 10, όπως και ήταν αναμενόμενο.

     

    Η Microsoft ανέβασε σχετικό blog post για την νέα αναβάθμιση, στην οποία περιγράφει τα τέσσερα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης. Το Focus Assist, το Timeline, τα νέα χαρακτηριστικά του Microsoft Edge, αλλά και την δυνατότητα υπαγόρευσης μέσω της ψηφιακού βοηθού Cortana. Στα παρακάτω μικρής διάρκειας βίντεο, μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά καθένα από τα χαρακτηριστικά αυτά.

     

     

     

     

     

    Πέρα των παραπάνω τεσσάρων χαρακτηριστικών, στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε μερικά ακόμα από τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται με την νέα αναβάθμιση.

     

    • Windows 10 S Mode is now available for Windows 10 Home or Pro PCs. There’s also a Windows 10 Enterprise with S mode option for commercial users. Switching from S mode to the less locked down version of Windows is a free, but irreversible process.
    • You can set up Windows Hello face, fingerprint, or PIN logins from the lock screen.
    • Tap-to-ink lets you start writing in text fields (like a search box) using a digital pen and handwriting rather than a keyboard
    • Ink acceleration reduces digital pen latency by up  to 50 percent.
    • Clutter-free printing in Edge will let you send web pages to a printer without pop-ups and other junk.
    • he Photos app automatically groups pictures of people to help you organize your collections, and adds support for 3D effects in the built-in video editor.
    • Cortana has additional home automation skills and now supports playing music and playlists from Spotify.
    • The Game bar has a new look and supports light and dark themes, as well as your current Windows theme.
    • Fonts can now be found in the Microsoft Store, and managed in the Settings app.

     

    Αν πάλι δεν βρίσκετε κάτι που περιμένατε να βρίσκεται στην λίστα, εδώ υπάρχει μια λίστα με χαρακτηριστικά που αφαιρέθηκαν, αλλά και χαρακτηριστικά που η Microsoft έχει σταματήσει πλέον να αναπτύσσει.

     

    Για τους επαγγελματίες στον χώρο του IT, το παρακάτω βίντεο δείχνει μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η νέα αναβάθμιση.

     

     

    Το παρακάτω βίντεο θα ενδιαφέρει τους προγραμματιστές.

     

     

    Να πούμε εδώ ότι διαθέσιμη από σήμερα είναι και η νέα έκδοση του Windows 10 SDK.

     

    Η Microsoft έχει επίσης ανεβάσει και σχετικό blog post για το πως να κατεβάσει κάποιος το νέο Windows update. Με μια αναζήτηση στο Windows update, η νέα αναβάθμιση θα πρέπει να εμφανιστεί. Αν αυτό δεν συμβεί, η 8η Μαΐου είναι η ημερομηνία όπου έχει οριστεί η καθολική διάθεσή της, οπότε μέχρι εκείνη την ημέρα θα πρέπει αυτή να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες των Windows 10.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.