Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέα ποντίκια για gaming ανακοίνωσε η SteelSeries

    Η SteelSeries ανακοίνωσε δύο νέα ποντίκια για χρήση σε παιχνίδια, τα Rival 650 και Rival 710. Από αυτά τα δύο το Rival 650 είναι το ακριβότερο, μιας και είναι και ασύρματο, με το Rival 710 να είναι ενσύρματο και φτηνότερο.

     

    Το Rival 710 θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 99 δολαρίων και διαθέτει OLED οθόνη και δόνηση, ικανά χαρακτηριστικά και τα δύο να προσφέρουν πληροφορίες στον παίκτη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Για παράδειγμα ο παίκτης μπορεί να ενημερωθεί για το επίπεδο της υγείας του χαρακτήρα που χρησιμοποιεί μέσω της OLED οθόνης ή μέσω της δόνησης το πότε κάποια δυνατότητα του χαρακτήρα του είναι διαθέσιμη για να την ενεργοποιήσει.

     

    SteelSeries Rival 710 1.jpg

     

    SteelSeries Rival 710 2.jpg

     

    Το Rival 710 ενσωματώνει "TrueMove3" οπτική τεχνολογία η οποία σύμφωνα με την SteelSeries προσφέρει αληθινό "1 προς 1" tracking και κορυφαία ακρίβεια. Διαθέτει επτά πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα και αρθρωτά εξαρτήματα που επιτρέπουν την εύκολη αντικατάστασή τους, όπως οι αισθητήρες και το καλώδιο.

     

    Το Rival 650 είναι, όπως αναφέρθηκε και αρχικά, ασύρματο με την χρήση του USB καλωδίου που το συνοδεύει να έχει αποκλειστικό σκοπό την φόρτισή του. Η SteelSeries υπόσχεται λειτουργία παιχνιδιού χωρίς lag, χωρίς καθυστερήσεις με απόκριση 1 ms. Και εδώ αξιοποιείται η τεχνολογία "TrueMove3", ενώ ένας επιπλέον αισθητήρας αναλαμβάνει να ανιχνεύσει πότε το ποντίκι ανασηκώνεται από την επιφάνεια.

     

    SteelSeries Rival 650 1.jpg

     

    Το ποντίκι είναι σε θέση να λειτουργήσει για 24 ώρες με μία πλήρη φόρτιση, ενώ υποστηρίζεται και ταχεία φόρτιση η οποία επιτρέπει στην μπαταρία να φορτίσει σε 15 λεπτά όσο χρειάζεται για 10 ώρες χρήσης.

     

    Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του Rival 650, είναι η δυνατότητα προσαρμογής του βάρους του με προσθήκη ή αφαίρεση μικρών βαριδιών στις δύο πλευρές του. Το Rival 650 θα πωλείται προς 120 δολάρια.

     

    SteelSeries Rival 650 2.jpg

     

    Τόσο στο Rival 650 όσο και στο Rival 710 προσφέρεται η δυνατότητα παραμετροποίησής τους μέσω του λογισμικού που δίνει η SteelSeries. Δίνεται η δυνατότητα τόσο της ρύθμισης των κουμπιών, όσο και του RGB φωτισμού.

     

    Τα Rival 650 και Rival 710 είναι διαθέσιμα για αγορά άμεσα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της SteelSeries.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.