Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέα Glacier waterblocks για GTX 1080 Ti, ανακοίνωσε η Phanteks

    Η Phanteks ανακοίνωσε δύο νέα waterblocks της σειράς Glacier, τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση με τις ASUS GTX 1080 Ti Strix(συμβατό με το original backplate) και Gigabyte GTX 1080 Ti Gaming OC. Τα νέα waterblocks έρχονται να προσφέρουν την δυνατότητα στους κατόχους των παραπάνω καρτών, να επιτύχουν ακόμα υψηλότερους χρονισμούς και σταθερότητα, διατηρώντας χαμηλά τα επίπεδα θορύβου του συστήματός τους.

     

    Τα νέα waterblocks της Phanteks είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά. Η χρήση υλικού VITON εξασφαλίζει αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ ο φωτισμός RGB μπορεί να συγχρονιστεί με αυτόν της μητρικής ή άλλων RGB προϊόντων της Phanteks, για εντυπωσιακά εφέ. Και τα δύο waterblocks θα είναι διαθέσιμα εντός του μήνα σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς, Mirrored Chrome και Satin Black. Η τιμής τους είναι 159,99 ευρώ και καλύπτονται με δύο χρόνια εγγύησης.

     

     

    GLACIER G1080Ti GIGABYTE GAMING OC

    PH-GB1080TI_Gigabyte_GamingOC_Whitebg_4.jpg

     

    PH-GB1080TI_Gigabyte_GamingOC_Blackbg_7.jpg

     

     

    GLACIER G1080Ti ASUS STRIX

    PH-GB1080TI_AsusStrix_Whitebg_1.jpg

     

    PH-GB1080TI_AsusStrix_Blackbg_2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.