Jump to content


  • yanni
    yanni

    Δύο νέες οθόνες για το γραφείο προτείνει η MMD στους επαγγελματίες

    Η MMD, η οποία είναι υπεύθυνη για τις οθόνες με την επωνυμία Philips, προτείνει στους επαγγελματίες δύο νέες οθόνες για χρήση σε περιβάλλον γραφείου, την καμπύλη οθόνη 40'', BDM4037UW, μα ακτίνα καμπυλότητας1800 χιλιοστών και την 27άρα οθόνη 278E8QJAB, με τεχνολογία Ultra Wide Color για καλύτερα χρώματα. Η προτάσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της «Ημέρας Οργάνωσης Home Office», η οποία ήταν στις 14 Μαρτίου.

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

    Σήμερα, 14 Μαρτίου, είναι η «Ημέρα Οργάνωσης Home Office»: μια ευκαιρία να τακτοποιήσουμε το χώρο εργασίας στο σπίτι μας και να αναζητήσουμε νέους τρόπους συγκέντρωσης σε ένα τόσο ζωντανό περιβάλλον. Η MMD μας εξηγεί γιατί οι κυρτές οθόνες και τα υπέροχα χρώματα βελτιώνουν τη συγκέντρωσή μας.


    Το γραφείο στο σπίτι για κάποιους αποτελεί το χώρο αποθήκευσης εγγράφων, ενώ για άλλους, όπως οι αυτοαπασχολούμενοι, είναι ο χώρος εργασίας τους. Σε κάθε περίπτωση, η σωστή οργάνωση του γραφείου συμβάλλει καθοριστικά στην απόδοσή μας. Πόσο εύκολο είναι όμως να διατηρήσει κανείς τακτοποιημένο και καθαρό το χώρο του όταν η ακαταστασία, οι συχνές διακοπές και οι στοίβες χαρτιών είναι καθημερινοί παράγοντες διάσπασης της προσοχής μας;


    Με αφορμή τη σημερινή «Ημέρα Οργάνωσης Home Office», η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, επισημαίνει πώς τα τελευταία κυρτά μοντέλα οθονών Philips μπορούν να βοηθήσουν όσους δουλεύουν στο σπίτι να επανακτήσουν τη συγκέντρωση στο χώρο τους.

     

    58cac26901f81_PhilipsCurvedmonitor.jpg

     

    Καμπύλες για συγκέντρωση
    Η μετάβαση από επίπεδη σε κυρτή οθόνη μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της διάσπασης προσοχής και της κούρασης των ματιών. Η κυρτή οθόνη εστιάζει στο πιο σημαντικό: στο χρήστη της. Η ιδιότητά της να «αγκαλιάζει» το οπτικό πεδίο του χρήστη διευρύνει την αίσθηση του προσωπικού χώρου, απομονώνει ό,τι άλλο συμβαίνει στο περιβάλλον, κάνοντας την εμπειρία θέασης ακόμα πιο έντονη. Έτσι τα μάτια του χρήστη παραμένουν συγκεντρωμένα στο περιεχόμενο της οθόνης, είτε πρόκειται για μηνιαίους λογαριασμούς, φωτογραφίες από τις διακοπές, είτε για μια επαγγελματική παρουσίαση.


    Λαμβάνοντας υπόψη τη συχνότητα διάσπασης της προσοχής σε ένα τυπικό εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι, η αίσθηση συγκέντρωσης που δημιουργούν οι κυρτές οθόνες αποτελεί ασύγκριτη αλλαγή. Η πρόσφατη κυρτή οθόνη της Philips διαθέτει καμπυλότητα ακτίνας 1800 χιλ. που ενισχύει την αίσθηση του βάθους χωρίς να παραμορφώνει την εικόνα, ενώ παράλληλα προσδίδει εντονότερη αντίθεση στις γωνίες της οθόνης. Οι οθόνες αυτές διαθέτουν επίσης ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που μεγιστοποιεί το χώρο της οθόνης, αυξάνοντας έτσι την αίσθηση βύθισης.


    Η 40 ιντσών BDM4037UW και η 27 ιντσών 278E8QJAB είναι οι πιο πρόσφατες κυρτές οθόνες της ΜMD που διαθέτουν τεχνολογία Ultra Wide Color. Η πρώτη αποτελεί μια LCD οθόνη μεγέθους 40 ιντσών – η μεγαλύτερη κυρτή οθόνη της αγοράς με 4K UHD ανάλυση (3840 x 2160 pixels).  Επίσης χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία κάθετης ευθυγράμμισης σε πολλούς τομείς, η οποία οδηγεί σε υπερ-υψηλές αναλογίες στατικής αντίθεσης για ακόμη πιο ζωντανές και φωτεινές εικόνες. Όπως πολλές οθόνες Philips 32 ιντσών και πάνω, το μοντέλο BDM4037UW διαθέτει τη λειτουργία MultiView που επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών εξωτερικών πηγών στην οθόνη. Αυτό κάνει το multitasking ακόμα πιο εύκολο. Το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς, η οθόνη 278E8QJAB 27 ιντσών, προορίζεται για μικρότερες επιφάνειες. Προσφέρει εξαιρετική συνδεσιμότητα, καθώς και ενισχυμένη Full HD ανάλυση 1920 x 1080 pixels.

     

    UltraWideColor.jpg


    Καθαρές εικόνες γεμάτες χρώματα
    Μια κυρτή οθόνη είναι ακόμη πιο αποδοτική όταν χαρακτηριστικά όπως η αναπαραγωγή χρωμάτων είναι επίσης σωστά. Η τεχνολογία Ultra Wide Color, που χρησιμοποιείται σε όλα τα τελευταία μοντέλα κυρτών οθονών της Philips, προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για ακρίβεια στην αναπαραγωγή. Αυτό είναι χρήσιμο σε διάφορες εφαρμογές. Οι χρήστες γραφικών εφαρμογών, για παράδειγμα, μπορούν να βασίζονται στην ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων καθώς η τεχνολογία Ultra Wide Color προσφέρει τέλεια αναπαράσταση των χρωμάτων στην οθόνη όπως στην πραγματική ζωή. Η οθόνη 278E8QJAB είναι το μοντέλο που διαθέτει χρωματική γκάμα 130% sRGB βάσει του CIE 1931  (104% NTSC βάσει του CIE 1976) σε αντίθεση με το τυπικό 99% sRGB (72% NTSC).


    Τα τελευταία κυρτά μοντέλα οθονών που κυκλοφόρησαν είναι μόνο η αρχή: Η MMD ετοιμάζεται να λανσάρει φέτος στην αγορά μια εντυπωσιακή σειρά κυρτών οθονών, διατηρώντας την παράδοσή της στις καινοτόμες τεχνολογίες που καθιστούν την εργασία και την ψυχαγωγία πιο απλή και πιο διασκεδαστική για τους χρήστες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.