Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Ειδική έκδοση Pokemon για την Nintendo Switch

    Tο Nintendo Switch μπορεί να είναι η πρώτη σταθερή κονσόλα που θα πάρει ένα αποκλειστικό παιχνίδι Pokémon. Η Eurogamer αναφέρει ότι η επερχόμενη υβριδική κονσόλα θα λάβει μια νέα έκδοση του Pokémon Sun και Moon το 2017. Αυτή η έκδοση, που θα ονομάζεται Pokémon Stars, θα διαθέτει HD χαρακτηριστικά και ίσως ακόμη να έχει και νέα πλάσματα για συλλογή και ανταλλαγή.

    Πηγές λένε στη Eurogamer ότι το Game Freak, το στούντιο πίσω από το franchise, έχει αναπτύξει το Poké
    mon Stars παράλληλα με τα Sun και Moon. Ωστόσο, το έργο είχε σταματήσει για να δωθεί μεγαλύτερη εστίαση στις εκδόσεις 3DS πριν από την επίσημη έναρξη τους σήμερα. Με τις δύο φορητές εκδόσεις τώρα στα καταστήματα, το στούντιο μπορεί να καταβάλλει όλες του τις δυνάμεις στην έκδοση της επερχόμενης κονσόλας.

     

    sun-moon-169-en.jpg

    Όπως τα Pokémon Yellow, Crystal, και άλλες βελτιωμένες εκδόσεις για κάθε γενιά της σειράς, το Pokémon Stars υπόσχεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και χάρτες, όπως τα αδέλφια του, αλλά με μερικά μπόνους - κάποια που μπορεί ακόμη και να επωφεληθούν από το hardware της Nintendo Switch. Είναι λογικό: τα Sun και Moon έχουν ήδη πάρει μπόλικους επαίνους από τους αναθεωρητές αυτή την εβδομάδα, και τα παιχνίδια είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουν μεγάλες επιτυχίες μετά από ένα καλοκαίρι Pokémon Go. Το Pokémon Stars θα μπορούσε να είναι ένας ακόμη καλός λόγος για να αγοράσει κανείς την νέα κονσόλα όταν αυτή κυκλοφορήσει, το επόμενο έτος.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.