Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Εκτοξεύονται οι πωλήσεις Laptop και περιφερειακών για PC λόγω των αυξημένων αναγκών για εξ αποστάσεως εργασία

    Λόγω των έκτακτων μέτρων σε παγκόσμια κλίμακα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, μεγάλο ποσοστό ανθρώπων αναγκάζονται να δουλέψουν εξ αποστάσεως, από το σπίτι τους. Η προσαρμογή σε αυτά τα νέα δεδομένα δεν είναι εύκολη για τον καθένα. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο περιβάλλον εργασίας, αλλά και στον κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτείται να έχει στο σπίτι του ο εργαζόμενος προκειμένου να φέρει εις πέρας την εργασία του.

     

    Πολλοί εργαζόμενοι ψάχνουν να αγοράσουν laptops, desktops, επιπρόσθετες οθόνες ή άλλα περιφερειακά, προκειμένου να είναι εξίσου παραγωγικοί με την εργασία που παρείχαν στον επαγγελματικό τους χώρο. ο Michael Hurwitz, με διοικητική θέση στα καταστήματα εξοπλισμού γραφείου Staples, δηλώνει ότι υπάρχει μια αυξημένη ζήτηση για υπολογιστές, οθόνες και προϊόντα τεχνολογίας. 

     

    Μεγάλο μέρος της εργατικής δύναμης των ΗΠΑ βρίσκονται αυτή τη στιγμή προς αναζήτηση διαφόρων τύπων εξοπλισμού γραφείου. Την ίδια ακριβώς στιγμή... Είναι ένα πρωτοφανές συμβάν που έχει βρει τα σημεία πώλησης απροετοίμαστα. 

     

    Ακόμα και το πάντα αξιόπιστο Amazon έχει πρόβλημα να ανταπεξέλθει στη ζήτηση για PC και περιφερειακά. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι μόνο η αυξημένη ζήτηση, αλλά και από το γεγονός ότι το Amazon δίνει προτεραιότητα σε αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης που απαιτούνται αυτή τη στιγμή.

     

    Από τη Dell υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι τα laptops της εταιρείας έχουν στο μεγαλύτερο ποσοστό πωληθεί στα φυσικά καταστήματα λιανικής. Η Dell προτείνει στους πελάτες της να προτιμήσουν τις online αγορές, αλλά τίθεται το θέμα της χρονικής επιβάρυνσης για την αποστολή και μεταφορά στον προορισμό. Κάτι τέτοιο, βεβαίως, είναι προτιμότερο, καθώς καλό είναι να... μένουμε σπίτι!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.