Jump to content


  • yanni
    yanni

    Επεκτείνει την σειρά Glacier Fittings η Phanteks

    Η Phanteks ανακοίνωσε αυτές τις μέρες νέα εξαρτήματα για watercooling, της σειράς Glacier Fittings. Τα νέα αυτά εξαρτήματα είναι σχεδιασμένα κατάλληλα, ώστε να μπορούν να συνεργαστούν άριστα με τα υπόλοιπα εξαρτήματα της εταιρίας για watercooling, προσφέροντας στους χρήστες τους περισσότερες δυνατότητες δημιουργίας custom water loops.

     

    Στα νέα εξαρτήματα της σειράς περιλαμβάνονται, T-Splitters, GPU extenders, male to male extenders και hard tube adapters των 16 χιλιοστών. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητα υλικά, με βάση τα υψηλά στάνταρ κατασκευής της Phanteks. Το υλικό κατασκευής είναι συμπαγής ορείχαλκος με σφράγιση από υλικό VITON, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλή αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο. Επιπλέον, η σχεδίαση είναι τέτοια ώστε να επιτρέπεται η μέγιστη δυνατή ροή νερού και άρα η καλύτερη δυνατή απόδοση ψύξης.

     

    Glacier Fittings 1.jpg

    Glacier Fittings 2.jpg

     

    Glacier Fittings 4.jpg

    Glacier Fittings 5.jpg

    Glacier Fittings 3.jpg

     

    Τα νέα Glacier Fittings θα είναι διαθέσιμα ήδη από αυτό το μήνα, τόσο σε Satin Black όσο και σε Mirror Chrome απόχρωση. Κωδικοί μοντέλων και τιμές φαίνονται στην παρακάτω  εικόνα.

     

    Glacier Fittings specs prices.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.