Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η πανδημία του κοροναϊού συγκεντρώνει 20 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες στο Steam!

    Ζούμε στους ρυθμούς της πανδημίας του κοροναϊού και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη καλούνται να μείνουν όσο περισσότερο μπορούν στα σπίτια τους. Τι κάνουν όμως όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να διασκεδάσουν; Σίγουρα πολλοί από αυτούς επιλέγουν να παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια.

     

    Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του δημοφιλούς Steam, η πλατφόρμα μόλις έφτασε σε έναν αριθμό ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών: Σχεδόν 20 εκατομμύρια παίκτες συνδέθηκαν ταυτόχρονα για να παίξουν παιχνίδια, φθάνοντας τον αριθμό των 19.728.027 παικτών να βρίσκονται online την ίδια ώρα! Μια τέτοια αύξηση στις ταυτόχρονες συνδέσεις παικτών είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα της "καραντίνας" στην οποία προτρέπουν πολλές κυβερνήσεις τους πολίτες τους.

     

    Τα στατιστικά, επίσης, δείχνουν παιχνίδια, όπως τα Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2, PUBG, Rainbow Six, Grand Theft Auto IV να έχουν μεγάλη εισροή νέων παικτών. Εάν τα στατιστικά του Steam είναι ενδεικτικά του τι συμβαίνει με το gaming αυτές τις μέρες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι και οι άλλες πλατφόρμες θα έχουν αντίστοιχη αύξηση παικτών και ταυτόχρονων συνδέσεων. Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά στατιστικά εδώ.

     

    Εσείς θα μείνετε σπίτι για να παίξετε παιχνίδια;


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.