Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Arctic κυκλοφορεί τη σειρά Liquid Freezer II AIO CPU Coolers

    H ARCTIC, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής χαμηλού θορύβου ψυκτρών και εξαρτημάτων, ανακοίνωσε τις νέες  Liquid Freezer II series of AIO water coolers. Είναι σχεδιασμένες για υψηλές επιδόσεις και περιλαμβάνουν τέσσερις (4) εκδόσεις:  Liquid Freezer II 120, Liquid Freezer II 240, Liquid Freezer II 360 και Liquid Freezer II 280.

     

    Για τη σειρά Liquid Freezer II, η ARCTIC ανέπτυξε ενεργειακά αποδοτικές αντλίες με έλεγχο PWM, bottom plate από χαλκό και εξαιρετικά αποδοτική και ήσυχη λειτουργία. Στις χαμηλές θερμοκρασίες, η αντλία μειώνει τις στροφές λειτουργίας, ώστε να μειώνεται και η κατανάλωση ενέργειας. Ο ανεμιστήρας 40nm στην αντλία προσφέρει αξιόπιστη ψύξη στον voltage converter της μητρικής, ενώ το κύκλωμα νερού δεν χρειάζεται καμία συντήρηση.

     

    large.lbNNHCv3GJ49kEQs.jpg

     

    large.ul1ROnALc9SU5mIy.jpg

     

    large.li6gjTl1aJ2dAojT.jpg

     

    Ο σχεδιασμός είναι "επίπεδος" ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με τα περισσότερα cases και την θέση των RAM modules με μεγάλες ψύκτρες. Όλες οι Liquid Freezer II είναι συμβατές με τα μοντέρνα συστήματα τόσο της Intel όσο και της AMD. 

     

    Χρησιμοποιούνται, επίσης, δοκιμασμένοι ανεμιστήρες βελτιστοποιημένης πίεσης ARCTIC P,  οι οποίοι χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή. Οι ανεμιστήρες ελέγχονται μέσω PWM για τη βέλτιστη αναλογία επιδόσεων και θορύβου.

     

    large.mrhEhfXkKLO7bdHU.jpg

     

    Οι Liquid Freezer II 120, 240 & 280 είναι διαθέσιμες άμεσα στην αγορά και στο Amazon με τιμές που ξεκινούν από £49,99 MSRP. Η διαθεσιμότητα της Liquid Freezer II 360 αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου.

     

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.