Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η ASRock ίσως να εισέλθει και στην αγορά των καρτών γραφικών

    Φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες, θέλουν την ASRock, η οποία είναι γνωστή για τις μητρικές της κάρτες, να εισέρχεται και στην αγορά καρτών γραφικών και ειδικότερα των AMD καρτών γραφικών. Οι φήμες ξεκίνησαν από το Digitimes και αναπαράχθηκαν από πολλές ιστοσελίδες, με το Tom's Hardware να αναφέρει μια ελαφρά διαφορετική εκδοχή της ιστορίας, με βάση δικές του πηγές.

     

    Δεν θα ήταν παράξενο να δούμε την ASRock να εισέρχεται και στην αγορά των καρτών γραφικών. Οι πληροφορίες του Digitimes, αναφέρουν ότι η εταιρία θα εισέλθει στην αγορά τον Απρίλιο. Με την ASRock να πουλάει μεταξύ άλλων και μητρικές οι οποίες διαθέτουν πλήθος υποδοχών για κάρτες γραφικών, μητρικές που απευθύνονται ξεκάθαρα στους miners, το να πουλάει και τις κάρτες γραφικών θα ήταν μάλλον απολύτως λογικό. Οι κάρτες γραφικών θα βασίζονται σε AMD GPUs, οι οποίες αποδίδουν καλά στο mining.

     

    ASROCK-mining-motherboard.jpg

     

    Το Tom's Hardware πάντως αναφέρει ότι οι δικές του πηγές επιβεβαιώνουν μεν την είδηση, ότι η ASRock θα ξεκινήσει να κατασκευάζει τις δικές της κάρτες γραφικών με AMD GPUs, αλλά αυτές δεν θα είναι οι κλασικές κάρτες γραφικών που τοποθετούμε στους υπολογιστές μας. Σύμφωνα με το Tom's Hardware, η ASRock θα κατασκευάζει κάρτες γραφικών τύπου MXM, οι οποίες θα προορίζονται για μητρικές τύπου STX όπως η H110-STX-MXM. Αυτό δείχνει το ενδιαφέρον της ASRock για την κατηγορία των mini PCs, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η εταιρία αργότερα να αρχίσει να κατασκευάζει κάρτες γραφικών και για τα desktop συστήματα.

     

    ASROCK-H110-STX-MXM.jpg

     

    AMD MXM card.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.