Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε τις νέες DOMINATOR PLATINUM Special Edition CONTRAST

    Η Corsair ανακοίνωσε μια νέα έκδοση των DDR4 μνημών DOMINATOR PLATINUM, την DOMINATOR PLATINUM Special Edition CONTRAST, η οποία έρχεται με ψύκτρες οι οποίες συνδυάζουν το λευκό και το γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Λευκά LEDs στην κορυφή των ψυκτρών, έχουν ως αποτέλεσμα ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής αντίθεσης.

     

    Οι μνήμες απευθύνονται προφανώς σε όσους στήνουν ή έχουν στήσει κάποιο σύστημα υψηλών επιδόσεων, όπου το μαύρο και το άσπρο χρώμα κυριαρχούν. Οι νέες μνήμες είναι διαθέσιμες σε σετ των δύο ή τεσσάρων μνημών, με κάθε σετ να έρχεται με εγγυημένη συχνότητα λειτουργίας τα 3466MHz. Τα τσιπάκια που χρησιμοποιούνται είναι της Samsung, το PCB είναι το γνωστό PCB δέκα επιπέδων της σειράς DOMINATOR PLATINUM, ενώ υιοθετείται και η τεχνολογία DHX για την ψύξη των τσιπ.

     

    DOMINATOR PLATINUM Special Edition CONTRAST 2.jpg

     

    Οι μνήμες είναι διαθέσιμες από το διαδικτυακό κατάστημα της Corsair σε Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία και καλύπτονται από εγγύηση εφόρου ζωής.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες για τις νέες μνήμες, μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. DOMINATOR® PLATINUM Special Edition CONTRAST

     

    Product SKUs and Pricing

    SKUs

    Description

    Price

    CMD32GX4M2C3466C16W

    32GB (2X 16GB), DDR4 3466, CONTRAST

    $439.99 Exc Tax, £399.99 Inc. VAT, €434.99 Inc. Tax

    CMD32GX4M4C3466C16W

    32GB (4X 8GB), DDR4 3466, CONTRAST

    $479.99 Exc Tax, £434.99 Inc. VAT, €474.99 Inc. Tax

     

     

    DOMINATOR PLATINUM Special Edition CONTRAST 1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.